📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:34
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
🔥
Przesłanie do kozojebców
- teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Coś czuje że pies będzie miał przejebane.
Ha, wiedziałem! Wiedziałem, że twórcy kreskówek mają rację, że psy nie lubią listonoszy. Nie wierzyli mi... śmiali się ze mnie... i co? I miałem rację! Kto się teraz śmieje? JA! Hahaha...
O, chińskie drzwi. Jak pracowałem swego czasu jakieś dwa lata temu w pewnym znanym markecie budowlanym, to mieliśmy na stanie albo dokładnie ten model, albo bardzo podobny - po jakimś czasie nikt tego nawet nie próbował pociskać klientom, bo za dużo reklamacji i problemów było Potrafiły się skubane rozjebać przy montażu - w środku była jakaś pianka poliuretanowa, czy jakieś tego typu gówno, a z zewnątrz po prostu ładnie wyglądająca okleina/wyrób drewnopodobny. Ta owalna szyba (ten detal akurat zapamiętałem, bo uwagę zwraca wzór nieco poniżej środka, który mi się z szachownicą Polskich Sił Powietrznych kojarzył) wypadał nagminnie przy najlżejszym nacisku - bez kitu, komedia
@TB303 Myślę że pora na kolejną dawkę leków Jak będziesz grzeczny i połkniesz bez wypluwania, to może ściągną ci kaftan
Jaki kurwa listonosz.... Toż to chujek co mi zapycha skrzynkę reklamami. Szkoda że mi pies ręki nie ujebał...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów