📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Nagrywający właśnie weszli na wyższy poziom stulejarstwa. Ruskie śmiecie wszystkim zaskoczą.
Hydraulikowi właśnie płaciła, a rozglądała sie za listonoszem
wyglądała za męzem z delegacji , moja swinia tez tak czesto robiła zeby jej chlopak przypadkiem nas nie zaskoczyl
miałem ci napisać coś zgryźliwego, ale mam wrażenie, że życie już dostatecznie cie doświadczyło.
r061071 napisał/a:
wyglądała za męzem z delegacji , moja swinia tez tak czesto robiła zeby jej chlopak przypadkiem nas nie zaskoczyl
A wkońcu zaskoczył was Twój chłopak... I ta świnia jak mniemam odnosi się do jej wyglądu...
Jebane zwierzęta. Nagrywający, oczwiście
I @up skończcie pierdolić że ruscy czy nie ruscy. Zwierzęta są wszędzie. Wyjdźcie i zkbaczcie na własnym podwórku.
I @up skończcie pierdolić że ruscy czy nie ruscy. Zwierzęta są wszędzie. Wyjdźcie i zkbaczcie na własnym podwórku.
chili-chili napisał/a:
Hydraulikowi właśnie płaciła, a rozglądała sie za listonoszem
Zarobiona ta twoja żonka.
To jest właśnie nowoczesne budownictwo. Okno w okno, że można razem browarka ojebać z sąsiadem, albo nasrać mu na parapet, w zależności, czy się lubicie czy nie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów