📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
idiotki NIGDY sie nie naucza - torebka z kasą na siedzeniu pasazera... w cieply dzien jeszcze koniecznie okno trzeba otworzyc by zlodziejowi bylo latwiej
Dzisiaj napisał/a:
idiotki NIGDY sie nie naucza - torebka z kasą na siedzeniu pasazera... w cieply dzien jeszcze koniecznie okno trzeba otworzyc by zlodziejowi bylo latwiej
Niestety tak jest. Była dupa mojego ojca też tak dała się skroić bo w lato otwarte okna w korku i torebeczka na foteliku a potem kurwa "szok i niedowierzanie". Jeśli to kogoś interesuje to kradzież miała miejsce w Łodzi.
Powiem wam, że są też pojebani ludzie co podjeżdżają gdzieś "na sekundkę" i zostawiają odpalony samochód a czasem popierdoleni do kwadratu co nie dość, że odpalone auto to jeszcze w środku dzieci w fotelikach... To dopiero szczyt niedojebania.
Niestety tak jest. Była dupa mojego ojca też tak dała się skroić bo w lato otwarte okna w korku i torebeczka na foteliku a potem kurwa "szok i niedowierzanie". Jeśli to kogoś interesuje to kradzież miała miejsce w Łodzi.
Wy to chyba macie w genach dobierać sobie takie dupy
Złodzieja powinno się złapać i porąbać go siekierą.
@2xUp
Co zrobić płeć piekna nie jest zbytnio obdarzona rozumem. Moja przez kilka lat twierdziła że nie ma takiego państwa jak Burkina Faso i jak moge ludziom takie głupoty opowiadać, i że tylko się osmieszam. Myslała ze jaja sobie robię, a był juz wtedy internet i wystarczyło kliknąć. Potem to samo było z Wybrzezem Kosci Słoniowej.
Studentki historii mysłaly ze Czapka Monomacha to jakis przedmiot z gry RPG, także w dobie internetu.
O sprawach manualnych nie wspomne bo tu książkę mozna napisać
Co zrobić płeć piekna nie jest zbytnio obdarzona rozumem. Moja przez kilka lat twierdziła że nie ma takiego państwa jak Burkina Faso i jak moge ludziom takie głupoty opowiadać, i że tylko się osmieszam. Myslała ze jaja sobie robię, a był juz wtedy internet i wystarczyło kliknąć. Potem to samo było z Wybrzezem Kosci Słoniowej.
Studentki historii mysłaly ze Czapka Monomacha to jakis przedmiot z gry RPG, także w dobie internetu.
O sprawach manualnych nie wspomne bo tu książkę mozna napisać
Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.
O widzę że Franklin dorabia po godzinach
@ Wyżej. Uśmiałam się Przy waszych komentarzach. Przyznaję -śmiech taki ciut przez łzy, bo wiem do czego kobiety są zdolne. Pozdrawia motocyklistka- po tutejszemu motopizda do kwadratu
Velture stawia Faxe? Dobrze słyszałem?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów