📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
🔥
Traktor zagłady
- teraz popularne
Tylko eugenika może nas uratować.
wysterylizować oboje, już współczuje dziecku które na pewno spłodzą
Ich dziecko będzie i tak upośledzone, bo albo będzie chlała w ciąży, albo zadziała genetyka, więc nie zrozumie w jak chujowej sytuacji jest.
Anal_Intruder_69 chciałeś się piękną partnerką (chyba, bo chuj widać) pochwalić oraz jak dobrze się dogadujecie? To żeby było tobie miło powiem za wszystkich: BARDZO TOBIE ZAZDROŚCIMY.
Piękne, prawdziwa miłość. Ja ze starą mogę tylko pomarzyć o czymś takim, a jesteśmy przed trzydziestką...
"Nasze dziecko zawsze będzie dostawać jak najwięcej od życia, dlatego na początek daliśmy mu ekstra chromosom!"
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów