📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
VeIture napisał/a:
Dzień dziecka to kurwa był w czerwcu
no właśnie a tobie się wydaje przec cały rok że co nie wrzucisz to musi być śmieszne..
i w sumie przez to jest...
I bardzo dobrze kurwa!
Po karierze!
A nie od małego wszystko łatwo, jakieś kolesiostwo, wujki-srujki...
Napalony na 10 na plecach to zobowiązuje co nie? Dwie szanse miała niedojda...
Bo później to wyrasta jak większość w naszej reprezentacji.
Po karierze!
A nie od małego wszystko łatwo, jakieś kolesiostwo, wujki-srujki...
Napalony na 10 na plecach to zobowiązuje co nie? Dwie szanse miała niedojda...
Bo później to wyrasta jak większość w naszej reprezentacji.
ojciec bramkarza zawsze mu powtarzał, aby nie lekceważyć przeciwnika
Zamiast od małego ćwiczyć ten pedalski sport, za naukę by się wziął, a jak mu nie wychodzi gra ze starymi czubkami, powinien pójść na plebanię, bo kto jak kto, ale proboszcz to najlepiej umie haratać gałę.
Jak najbardziej prawidłowa reakcja bramkarza, widać że zna się na wychowaniu
Nie puscil bramki przez x minut i nie ma chuja zeby dzieciak zaprzepascil jego drogę do rekordu
Ci starsi, którzy byli na boisku, też płaczą gdy nie strzelą gola. Z tym, że płaczą w szatni i głaszczą się wzajemnie po główkach, żeby się uspokoić. Niektórzy głaszczą się po główkach nie tylko w szatni, ale też pod prysznicem.
Tymczasem młody następnego dnia zapisał się do szkółki piłkarskiej, poznał tajemnice haratania w gałę, dostał się do drużyny przeciwnej i gdy grał już jako prawdziwy piłkarz strzelił bramkarzowi prawdziwego gola ...
... żartowałem, sfrustrowany ojciec po meczu poleciał na bramkarza z maczetą
... żartowałem, sfrustrowany ojciec po meczu poleciał na bramkarza z maczetą
No ale o co chodzi? Młody zamiast do bramki podaje piłkę bramkarzowi prosto pod nogi czy w ręce. Bramkarz miał odskoczyć czy coś, "żeby młodemu nie było przykro"?
jebać ten sport i wszystkich ich ciepłych fanów
po komentarzach widac ze polowa jest pedalami i nie ma dzieci.
mlody sie jeszcze nauczy zycia.
mlody sie jeszcze nauczy zycia.
Mlody pizda, stary pizda, poza tym co to robi na głownej, jebany pedalski sport dla pizdusiów
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów