📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:31
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:04
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
trochę się spóźniłeś z tym filmem... ale dam piwo za holocaust przeprowadzony dupą
Zrobił rodzince komorę gazową heh
Kurwa ile jeszcze tego: "Nie znalazłem po tagach", "Jak było, wywalić", "To mój pierwszy temat".
Od tego jest mod i on dobrze wie co robić, nie potrzebuje od was rad i instrukcji, ludzie patrzą na coś takiego pod każdym tematem i myślą, że tak trzeba pisać, a mnie to tylko denerwuje.
Od tego jest mod i on dobrze wie co robić, nie potrzebuje od was rad i instrukcji, ludzie patrzą na coś takiego pod każdym tematem i myślą, że tak trzeba pisać, a mnie to tylko denerwuje.
Dobrze że mi przypomniałeś kiedy jest dzień ojca bo do czerwca mógłbym zapomnieć
Ja nie zapomnę, moja córeczka urodziła się w dniu ojca. Zawsze mogę zapomnieć, o dniu ojca, ale ona mi przypomni o swoich urodzinach jak będzie mi składać życzenia z okazji dnia ojca
Szoqn napisał/a:
Kurwa ile jeszcze tego: "Nie znalazłem po tagach", "Jak było, wywalić", "To mój pierwszy temat".
Nie interesuje mnie to co cie denerwuje!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów