📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
40 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
12 minut temu
Zawsze się zastanawiam po co tzipeusze skaczą jak po chwili i tak lądują nieprzytomni na podłodze.
Landing landing
Landing landing
BellaGrubaDupa napisał/a:
Zawsze się zastanawiam po co tzipeusze skaczą jak po chwili i tak lądują nieprzytomni na podłodze.
Landing landing
Wydaje mi się że to jak z beciarzami.. Każdy jest świadom tego stereotypu tępego sebixsa w dresiku za kierownicą betki a i tak widzi się dosłownie maaasy takich debili i wydaje mi się że oni po prostu nie zdają sobie sprawy z tego co sobą reprezentują, tu wydaje mi się że jest podobnie no bo jak nigdy po ryju nie dostałeś to skąd masz wiedzieć że jesteś pizdą? Do pierwszego sprowadzenia na parter każdy jest kozakiem i nie mówimy tu o sytuacji gdzie przeszczep 20kg skacze do typa 200kg tylko o walce z w miarę równym przeciwnikiem.. Logicznie myśląc ma takie same szanse jak ty.
UP-y.
W tej sytuacji pierwsze skrzypce zagrała gorzała.
Następnie "urażona duma"wraz z gorzałką,kliknęły klepkę - Nieśmiertelność.Przy okazji wyłączając "łokciem"logikę i zdrowy rozsądek.
W tej sytuacji pierwsze skrzypce zagrała gorzała.
Następnie "urażona duma"wraz z gorzałką,kliknęły klepkę - Nieśmiertelność.Przy okazji wyłączając "łokciem"logikę i zdrowy rozsądek.
Szykuje się długi pobyt w szpitalu później robienie kupy do nocnika, a później nauka alfabetu
Hajzenberg napisał/a:
Szykuje się długi pobyt w szpitalu później robienie kupy do nocnika, a później nauka alfabetu
Albo trup na miejscu
Nine, ten, never sleep again.
Według mnie, filmik się urywa, bo brodacz rozjebał kapelusznika. Film jest nienaturalnie ucięty, widać to i słychać. Wielka szkoda, bo jestem pewien ze kapelusznik znalazł sie na glebie w pare sekund po swojej ofierze...
PanKukuruźnik82 napisał/a:
Według mnie, filmik się urywa, bo brodacz rozjebał kapelusznika. Film jest nienaturalnie ucięty, widać to i słychać. Wielka szkoda, bo jestem pewien ze kapelusznik znalazł sie na glebie w pare sekund po swojej ofierze...
Niekoniecznie. Autor mógł się rzucić na pomoc napinaczowi.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów