📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Autobiofrafia to moja autbiografia, kurwa.
البقاء على بعد 100 متر الظهر أو تكونوا بالرصاص
Szkoda, że już nie robią takich filmów.
staną się świadomi.
Mówcie, co chcecie - ponadczasowy film.
ja gdzieś nigdy nie mogłem jak koleżki oglądali albo cytaty jako śmieszne rzucali. Film jest śmieszny w sposób który nie sprawia "huehue" na noc... Wcale nie jest śmieszny.
Wybaczta, piłem:)
Wybaczta, piłem:)
"Nie udało mi się, życie zmarnowałem..." Jakie to smutne a jakie prawdziwe
Nawet dwuminutowe fragmenty tego filmu są dołujące.
Film pokazuje bardzo realną i bardzo smutną historię. Ale nie wiem po chuj gryźć się o nazywanie go komedio-dramatem - przecież bardzo oczywiste są tam wątki humorystyczne. Podaje on często bardzo poważne przemyślenia czy fakty w postaci żartu i nie ma nic złego w zauważaniu tego i określaniu tych fragmentów jako komediowe.
Film pokazuje bardzo realną i bardzo smutną historię. Ale nie wiem po chuj gryźć się o nazywanie go komedio-dramatem - przecież bardzo oczywiste są tam wątki humorystyczne. Podaje on często bardzo poważne przemyślenia czy fakty w postaci żartu i nie ma nic złego w zauważaniu tego i określaniu tych fragmentów jako komediowe.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów