📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:46
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Zauważcie, że ochroniarz jest biały i zawsze jakaś grupka bambusków się czepnie.....
tazer sprawił że czarny chciał pływać na podłodze
@dudeczek .. gdzie on jest biały??? chyba na dupie
@dudeczek .. gdzie on jest biały??? chyba na dupie
@dudeczek 0:57-0:59 widać jego czarną mordę w lustrze
dudeczek ja sobie dam łeb uciąć że ochroniarz jest bambusem zresztą po akcencie słychać że małpa
same czarnuch ja pierdole ...
co to...zlot handlarzy niewolnikami
Dudeczek napisał/a:
Zauważcie, że ochroniarz jest biały i zawsze jakaś grupka bambusków się czepnie.....
Mówisz chyba o jakimś innym ochroniarzu - bo jeśli chodzi o tego tutaj, to nawet jego głos jest czarny.
ryba w sieci!
Wincej Kurwa ! dajcie jakieś linki do następnych nigdy mi sie nie znudzi oglądanie czarnych cwaniaczków upokarzanych przez Białych
Niewdzięczna fucha,powinien dostać pozwolenie na strzała nie wiem z serii to tych mudżinów.
widziałem tego typa , gdzieś na innej stronce kobitkę ustrzelił swym paralizatorem
skurwysyn ma jaja...to jest spoko czarnuch, bo ma jaja, żeby opierdolić i jeszcze hepać do gościa, który grozi mu glock'iem.I to pewnie za 11$ na godzine, co w stanach nie jest szałem.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów