według mnie powinien powstać zbiorczy temat z panem Maxem, wiem ze wtedy trafi do mniejszej rzeszy sadoli, ale wyglada to tak, ze randomowy user znajdzie nowy film na MaxTV, to zanim go obejrzy juz wrzuca go tutaj liczac na piwka
W zbiorczy trzeba zaglądać a główna to główna. Ja na YT ostatnio nie wchodzę a jak wejdę to filmiki najczęściej buforują się w nieskończoność i to z rozdzielczością 144p. Mnie odpowiada tak jak jest i zakładam że większości która ma problemy z YouTubem też to odpowiada.
W tym wypadku owszem, służy, propagandzie, że żydki to taki biedny naród, że byli zawsze poniżani i fortuna zawsze działa na ich niekorzyść.
Zbiorczy:
sadistic.pl/mariusz-max-kolonko-mowi-jak-jest-maxtv-temat-zbiorczy-vt1...
Drodzy sadole, uczciwie bedzie jak dacie "łapki w góre" i subskrycje na youtube dla Maxa (+na fejsie jego jeśli macie), niż dawać wirtualne piwa które nic dla niego nie znaczą.
Warto docenić jego prace, bo mówi jak jest
Dlatego ja nie daje piw osobom takim jak autor tematu, którzy nawet nie oglądnęli połowy filmiku, a wrzucaja licząc na główną tanim kosztem.
ja przykładowo daje plusa na youtube, na facebooku a pozniej wchodzę też na sadola dać browara, i poczytać komentarze
Drodzy sadole, uczciwie bedzie jak dacie "łapki w góre" i subskrycje na youtube dla Maxa (+na fejsie jego jeśli macie), niż dawać wirtualne piwa które nic dla niego nie znaczą.
Warto docenić jego prace, bo mówi jak jest
Dlatego ja nie daje piw osobom takim jak autor tematu, którzy nawet nie oglądnęli połowy filmiku, a wrzucaja licząc na główną tanim kosztem.
A może ktoś go jeszcze nie zna i dzięki temu portalowi pozna? Może nie każdy wchodzi na YT co 20 minut a wchodząc tutaj akurat zobaczy nowy materiał? Przecież to nie chodzi o jakieś wirtualne browary tylko o uświadomienie jakiejś części społeczeństwa.
@bisfhcrew miałem problem z YT i to jest wina DownloadHelpera. Jeśli go nie masz to nie pomogę.
idż Pan w chuj!
Za to Ty nawet nie wiesz o czym mówię, więc po co się odzywasz? Gdybyś wiedział ilu Polaków nagle popełniało samobójstwa jak zaczynali być niewygodni dla władzy, to byś przestał pierdolić jak głupie dziecko zza monitora o hitman'ie.
Za to Ty nawet nie wiesz o czym mówię, więc po co się odzywasz? Gdybyś wiedział ilu Polaków nagle popełniało samobójstwa jak zaczynali być niewygodni dla władzy, to byś przestał pierdolić jak głupie dziecko zza monitora o hitman'ie.
Jesteś śmieszny myśląc, że ktoś Maxowi Kolonoko popełni samobójstwo. To już nie jest nawet poziom gimbazy z tym samobóstwem kolonki..to poziom podstawówki.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów