Przytulanie się jest jak publiczne posuwanie się w ciuchach.według mnie powinien powstać zbiorczy temat z panem Maxem, wiem ze wtedy trafi do mniejszej rzeszy sadoli, ale wyglada to tak, ze randomowy user znajdzie nowy film na MaxTV, to zanim go obejrzy juz wrzuca go tutaj liczac na piwka
Lepiej zaprosić go do "partnerstwa" jak się zgodzi będzie dwóch godnych uwagi partnerów sadola.
jagiellonski24.pl | pulaski.pl | mises.plwedług mnie powinien powstać zbiorczy temat z panem Maxem, wiem ze wtedy trafi do mniejszej rzeszy sadoli, ale wyglada to tak, ze randomowy user znajdzie nowy film na MaxTV, to zanim go obejrzy juz wrzuca go tutaj liczac na piwka
No i co z tego że ktoś zgarnie piwka? masz z tym jakis problem? to tylko wirtualne browce, niech sobie zgarnia kto chce, a każdy nowy materiał Maxa powinien wylądować na głównej.
tylko wtedy tak wazne viewsy na yt sie nie licza o ile dobrze mniemam
sadistic.pl/mariusz-max-kolonko-mowi-jak-jest-maxtv-temat-zbiorczy-vt1...
Drodzy sadole, uczciwie bedzie jak dacie "łapki w góre" i subskrycje na youtube dla Maxa (+na fejsie jego jeśli macie), niż dawać wirtualne piwa które nic dla niego nie znaczą.
Warto docenić jego prace, bo mówi jak jest
Dlatego ja nie daje piw osobom takim jak autor tematu, którzy nawet nie oglądnęli połowy filmiku, a wrzucaja licząc na główną tanim kosztem.
Warto docenić jego prace, bo mówi jak jest
Dlatego ja nie daje piw osobom takim jak autor tematu, którzy nawet nie oglądnęli połowy filmiku, a wrzucaja licząc na główną tanim kosztem.
Zapomniales o najwiekszym trolu sroali