Panowie zamiast samogwałcić się przed ekranem lepiej zagadać do dziewczyn
Z całym szacunkiem, ale czy Cię nie pojebało czasami? Walenie konia to najwspanialszy wynalazek zaraz po wynalezieniu ognia i koła. Po pierwsze, masturbacja to niezależność- walisz kiedy i jak chcesz. Po drugie- jest to darmowe. Po trzecie- jest przyjemniejsze. Po czwarte- na chuj rozmawiać z babami i słuchać ich pierdolenia, skoro można sobie zwalić i mieć święty spokój.
Także tak, udowodniłem, że męczenie parówy jest lepsze niż ruchanie się i pocenie jak jakieś zwierzęta.
Z całym szacunkiem, ale czy Cię nie pojebało czasami? Walenie konia to najwspanialszy wynalazek zaraz po wynalezieniu ognia i koła. Po pierwsze, masturbacja to niezależność- walisz kiedy i jak chcesz. Po drugie- jest to darmowe. Po trzecie- jest przyjemniejsze. Po czwarte- na chuj rozmawiać z babami i słuchać ich pierdolenia, skoro można sobie zwalić i mieć święty spokój.
Także tak, udowodniłem, że męczenie parówy jest lepsze niż ruchanie się i pocenie jak jakieś zwierzęta.
Udowodniłeś tylko swoją stuleję
To nie tak do końca, bo czasem któryś z przechodniów wezwie policję albo mój szef się wkurwia że klienci ze sklepu wychodzą.Po pierwsze, masturbacja to niezależność- walisz kiedy i jak chcesz.
To nie tak do końca, bo czasem któryś z przechodniów wezwie policję albo mój szef się wkurwia że klienci ze sklepu wychodzą.
No to to trzeba iść do kibla sobie ulżyć. Nawet nie zliczę ile razy waliłem konia w szkolnym kiblu albo teraz w pracy.
ale to juz nie to samo co "kiedy się chce i gdzie".No to to trzeba iść do kibla sobie ulżyć.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów