📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tak to kozak a jak wpadła pod pociąg to złapał się za ten pusty, niedojebany łeb.
zdun napisał/a:
Damy to pewnie one nie są ale panowie to zwykłe k***y i śmiecie, wyżywający się na słabszym. Do utylizacji.
Nie nazywajmy tego gowna "panami"
Pogrzebałem trochę po sieci. Dziewczyna 17 lat, żyje, dochodzenie trwa, ale mnie krew zalewa jak czytam na końcu artykułu, że to jest dla nich "zachowanie anty-społeczne" to się we mnie gotuje.
mateo1249 napisał/a:
to jest dla nich "zachowanie anty-społeczne" to się we mnie gotuje
Jak zwał tak zwał. Jeśli za to dostaną się do pierdla, wyjebią im zęby żeby nie gryźli i dupska tym bucom rozregulują, to wystarczy.
Biali nastoletni Irish i British są gorsi od tego całego ciapactwa , tylko nikt o tym głośno nie mówi
skoro tak się zachowują względem kobiet to chyba zwykłe w dupoluby
rosjanie to tak samo śmiecie do utylizacji jak ukraińcy. Jebana dzicz.
mygyry napisał/a:
Widzę, że czerpią garściami ubogacenie od swoich śniadych przybyszy
W Dublinie to akurat najwięcej slowianskich przybyszy z kraju chronicznej biedy, smrodu, religijnego ciemnogrodu i zaścianku
Kondzio0888 napisał/a:
Osobiscie bym tych skurwysynów torturował w piwnicy bez żadnych wyrzutów sumienia. Przynajmniej byłby materiał na sadistic
Widzę że piwnica to ulubione miejsce sadoli
Kondzio0888 napisał/a:
Osobiscie bym tych skurwysynów torturował w piwnicy bez żadnych wyrzutów sumienia. Przynajmniej byłby materiał na sadistic
Piwko komputer i można siedzieć
ANALizator napisał/a:
co ty pierdolisz ? fajnego psikusa zrobił , na żartach się nie znasz
żeby tobie takiego psikusa zrobili i wjebał się pod szyny ciekawe jak byś śpiewał pewnie jak skowronek..A majty obsrane na 100%.
TomaszKLN1 napisał/a:
Ty nieprzeciętnie tępy i ograniczony jesteś, ale popiram że tacy jak ty tylko do utylizacji na śmietniku się nadają.
Zmartwię Cię cieciu, kolejna próba bycia fajnym wyszła Ci jak zawsze czyli chujowo. Może nie próbuj więcej, chyba że lubisz być żałosny, wtedy próbuj.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów