📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Brytole, z którymi jako mieszkaniec centrum Grodu Kraka to są poniżej murzyna, a nawet małpy.
zdun napisał/a:
Damy to pewnie one nie są ale panowie to zwykłe k***y i śmiecie, wyżywający się na słabszym. Do utylizacji.
Znasz je? Oceniasz je tylko bo się spieszą na pociąg. Patole z rowerami do utylizacji. Tu się zgadzam.
dlatego wyjechałem z tej pojebanej irlandii
mateo1249 napisał/a:
Pogrzebałem trochę po sieci. Dziewczyna 17 lat, żyje, dochodzenie trwa, ale mnie krew zalewa jak czytam na końcu artykułu, że to jest dla nich "zachowanie anty-społeczne" to się we mnie gotuje.
Nic im nie zrobią. Gówniarze w Irlandii są kompletnie bezkarni.
Niestety mieszkam tutaj i takie młode skurwysyny są bez żadnej kart... Garda nic nie możne zrobić bo są młodociani... Nie ma tutaj tak jak w Polsce że będzie pod kuratorem sądowym etc.. Rodzice nie wychowują tutaj dzieciaków tylko ulica... Jedynie rozsądne zachowanie to takie w którym normalny mężczyzna widząc takie coś zrobi Porządek z jednym i drugim konkretnym dzialniem! Koniec
Rowerowe cioty, mam rower jestem nie do ruszenia.
Bydlaki.
Bydlaki.
mygyry napisał/a:
Widzę, że czerpią garściami ubogacenie od swoich śniadych przybyszy
Mieszkam w tym jakże "uroczym" kraju i uwierz mi, że największe zagrożenie płynie od rdzennych mieszkańców tej wyspy. Zwłaszcza w przedziale wiekowym 13-21 lat. Czarni i ciapaci są tutaj naprawdę potulni.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów