Gówno mnie obchodzi, czy taki skrót funkcjonuje w społeczności jakichś niedorozwojów. Brzmi to kretyńsko i nie rozumiem tej mody na skracanie wszystkiego i usiłowanie, aby brzmiało to "zajebiście i luzacko".
youtu.be/8FHAk2nOWxg Może ten filmik pomoże ci to zrozumieć? Skracanie słów świadczy o większej inteligencji społeczeństwa (szybsza wymiana treści).
I tak uważam, że kowery SOAD'u są zdecydowanie lepsze
Gówno mnie obchodzi, czy taki skrót funkcjonuje w społeczności jakichś niedorozwojów. Brzmi to kretyńsko i nie rozumiem tej mody na skracanie wszystkiego i usiłowanie, aby brzmiało to "zajebiście i luzacko".
Chodzi tutaj też chociażby o szacunek to instrumentu. To nie jest, kurwa, "perka", tylko perkusja... co brzmi lepiej?
A chuj mnie to obchodzi co cie boli moge sobie pisac co mi sie podoba i jak mi sie podoba tylko po to zeby twoj mikroskopijny mozg mogl sie nasycic widokiem zle skontstruowanego zdania lub slowa.
kurwa napisze ktoś jedno słowo a później banda debili sie przypierdala, że ktoś sobie skrót utworzył. Już nie pierdolta nie na temat bo łeb puchnie od ważych pojebanych komentarzy. Wszyscy kurwa filolodzy wielcy. Napisz "huj" to zaraz 50 osób będzie poprawiać i pisać ze w słowniku to C-H a nie H bo kurwa tak i srak. pierdolicie smenty. japa kapciuchy, zjamijcie się laską grającą na perce.
Możesz się zając. Ja obecnie obracam twoja laskę bo przyszła do mnie w odwiedziny.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów