Dziewczyna świetnie gra na perce,a to tylko przedsmak jej umiejętności. Na YT znajdziecie ją pod nickiem: meytalll
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:34
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubie jak ona gra. Wygląda jak walenie po garach nie powodowało u niej zmęczenia. Tak leciutko sypie kartoflami po tych membranach. No i ten słodki pyszczek Loffciał bym ja za tymi garami jak Kuba Bogu
Pizkes napisał/a:
Co w tym dziwnego widzisz? Jak używa się takiego skrótu? Zanim mi tu będziesz wrzucać obrazki z filmów,to sprawdź czy może faktycznie funkcjonuje te słowo czy inne,ok?
Perkusja - PERKA - Gra na PERCE - Gra na Perkusji.
Więc powtarzam,sprawdź sobie w necie potem wstawiaj kozackie obrazki.
Żeby jeszcze nuta była jakaś zajebista i była jakimś wyzwaniem to bym się zgodził
ale piwo za mordę
ale piwo za mordę
masturbator napisał/a:
Co w tym dziwnego widzisz? Jak używa się takiego skrótu? Zanim mi tu będziesz wrzucać obrazki z filmów,to sprawdź czy może faktycznie funkcjonuje te słowo czy inne,ok?
Perkusja - PERKA - Gra na PERCE - Gra na Perkusji.
Więc powtarzam,sprawdź sobie w necie potem wstawiaj kozackie obrazki.
Gówno mnie obchodzi, czy taki skrót funkcjonuje w społeczności jakichś niedorozwojów. Brzmi to kretyńsko i nie rozumiem tej mody na skracanie wszystkiego i usiłowanie, aby brzmiało to "zajebiście i luzacko".
Chodzi tutaj też chociażby o szacunek to instrumentu. To nie jest, kurwa, "perka", tylko perkusja... co brzmi lepiej?
Pizkes napisał/a:
Gówno mnie obchodzi, czy taki skrót funkcjonuje w społeczności jakichś niedorozwojów. Brzmi to kretyńsko i nie rozumiem tej mody na skracanie wszystkiego i usiłowanie, aby brzmiało to "zajebiście i luzacko".
Chodzi tutaj też chociażby o szacunek to instrumentu. To nie jest, kurwa, "perka", tylko perkusja... co brzmi lepiej?
To Twoje zdanie,nie będę się podporządkowywać Dla mnie i tak dalej ten instrument będzie perkusją,perką albo bębnami i tyle,tak samo jak masz wzmacniacze gitarowe to mówi się też piece,piecyki.Czy gitary - wiosła.Ale co ja tam wiem,jestem niedorozwój
Kłotnia metalo zjebów......
Skrótu "perka" używają przede wszystkim muzycy. Jak więc widać pan Pizkes ma z grą na instrumencie w zespole tyle wspólnego ile mój kot z rewolucją francuską... ale ładnie się napina powyżej
Ciekawe czy na Perełce tez ładnie gra.
hej dziewczynko chyba ci się gary pojebały
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów