Dziewczyna świetnie gra na perce,a to tylko przedsmak jej umiejętności. Na YT znajdziecie ją pod nickiem: meytalll
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:49
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:16
🔥
Chyba dotarło
- teraz popularne
Lubie jak ona gra. Wygląda jak walenie po garach nie powodowało u niej zmęczenia. Tak leciutko sypie kartoflami po tych membranach. No i ten słodki pyszczek Loffciał bym ja za tymi garami jak Kuba Bogu
Pizkes napisał/a:
Co w tym dziwnego widzisz? Jak używa się takiego skrótu? Zanim mi tu będziesz wrzucać obrazki z filmów,to sprawdź czy może faktycznie funkcjonuje te słowo czy inne,ok?
Perkusja - PERKA - Gra na PERCE - Gra na Perkusji.
Więc powtarzam,sprawdź sobie w necie potem wstawiaj kozackie obrazki.
Żeby jeszcze nuta była jakaś zajebista i była jakimś wyzwaniem to bym się zgodził
ale piwo za mordę
ale piwo za mordę
masturbator napisał/a:
Co w tym dziwnego widzisz? Jak używa się takiego skrótu? Zanim mi tu będziesz wrzucać obrazki z filmów,to sprawdź czy może faktycznie funkcjonuje te słowo czy inne,ok?
Perkusja - PERKA - Gra na PERCE - Gra na Perkusji.
Więc powtarzam,sprawdź sobie w necie potem wstawiaj kozackie obrazki.
Gówno mnie obchodzi, czy taki skrót funkcjonuje w społeczności jakichś niedorozwojów. Brzmi to kretyńsko i nie rozumiem tej mody na skracanie wszystkiego i usiłowanie, aby brzmiało to "zajebiście i luzacko".
Chodzi tutaj też chociażby o szacunek to instrumentu. To nie jest, kurwa, "perka", tylko perkusja... co brzmi lepiej?
Pizkes napisał/a:
Gówno mnie obchodzi, czy taki skrót funkcjonuje w społeczności jakichś niedorozwojów. Brzmi to kretyńsko i nie rozumiem tej mody na skracanie wszystkiego i usiłowanie, aby brzmiało to "zajebiście i luzacko".
Chodzi tutaj też chociażby o szacunek to instrumentu. To nie jest, kurwa, "perka", tylko perkusja... co brzmi lepiej?
To Twoje zdanie,nie będę się podporządkowywać Dla mnie i tak dalej ten instrument będzie perkusją,perką albo bębnami i tyle,tak samo jak masz wzmacniacze gitarowe to mówi się też piece,piecyki.Czy gitary - wiosła.Ale co ja tam wiem,jestem niedorozwój
Skrótu "perka" używają przede wszystkim muzycy. Jak więc widać pan Pizkes ma z grą na instrumencie w zespole tyle wspólnego ile mój kot z rewolucją francuską... ale ładnie się napina powyżej
Ciekawe czy na Perełce tez ładnie gra.
hej dziewczynko chyba ci się gary pojebały
Dziewczyny nie są od grania na perkusji tylko od robienia mi laski
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów