Dziewczyna świetnie gra na perce,a to tylko przedsmak jej umiejętności. Na YT znajdziecie ją pod nickiem: meytalll
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
14 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:16
niestety ta żydówka (po nosie widać) ma full i to nadpodstawowy zestaw perkusyjny o niebo lepszy od mojego starego wysłużonego Polmuza bez werbla i 2-ch tomów z pocharatanym crashem i bez kompletu talerzy. Ale ma duszę. Nie lubię takich dziewek co nabijają lajki na yt i fb. Talent niewątpliwie ma ale skromność mnoży go. Lubię swoje bębny ale kasy nie mam na naprawę...cóż trudno improwizacja
Więc wiśta wio i ogóra hlup.
HEhe. Jest spina jest impreza !
Masz 22 lat [ o ile to prawda ]. Powiem Ci tak.
Jak to słowo już funkcjonowało miałeś jeszcze szmatę w kroku zwaną pieluchą a na gówno mówiłeś papu
A szacunek to można mieć do KOGOŚ a nie do CZEGOŚ.
Chyba że darzysz szacunkiem CZYJAŚ grę na danym instrumencie i za to ile pracy włożył żeby osiągnąć biegłość w graniu.
ALE NIE DO RZECZY MARTWEJ!
PERKA!!! GITKA!!! KLAWESYN!!! BASIWO!!! PIECYK, GŁOWA!!!
Jestem NIEDOROZWOJEM!!!
Tylko się chłopie nie przekręć, od takiej ilości "zajebiście i luzacko" brzmiących słów.
Nie chce mieć Cię na sumieniu
Nie każdy żyd to żydoklex i na odwrót. A nawet jak by co to raczej dziurę pomiędzy nogami ma
Więc wiśta wio i ogóra hlup.
Pizkes napisał/a:
Gówno mnie obchodzi, czy taki skrót funkcjonuje w społeczności jakichś niedorozwojów. Brzmi to kretyńsko i nie rozumiem tej mody na skracanie wszystkiego i usiłowanie, aby brzmiało to "zajebiście i luzacko".
Chodzi tutaj też chociażby o szacunek to instrumentu. To nie jest, kurwa, "perka", tylko perkusja... co brzmi lepiej?
HEhe. Jest spina jest impreza !
Masz 22 lat [ o ile to prawda ]. Powiem Ci tak.
Jak to słowo już funkcjonowało miałeś jeszcze szmatę w kroku zwaną pieluchą a na gówno mówiłeś papu
A szacunek to można mieć do KOGOŚ a nie do CZEGOŚ.
Chyba że darzysz szacunkiem CZYJAŚ grę na danym instrumencie i za to ile pracy włożył żeby osiągnąć biegłość w graniu.
ALE NIE DO RZECZY MARTWEJ!
PERKA!!! GITKA!!! KLAWESYN!!! BASIWO!!! PIECYK, GŁOWA!!!
Jestem NIEDOROZWOJEM!!!
Tylko się chłopie nie przekręć, od takiej ilości "zajebiście i luzacko" brzmiących słów.
Nie chce mieć Cię na sumieniu
KamiloRD napisał/a:
Kłotnia metalo zjebów......
Czy w mniemaniu wszystkich ograniczonych niedojebów jak ty zawszona mendo, każdy kto gra na perkusji czy gitarze musi być natychmiast "metalem" ? Jebnij się kurwa w czoło.
Pizkes napisał/a:
Gówno mnie obchodzi, czy taki skrót funkcjonuje w społeczności jakichś niedorozwojów. Brzmi to kretyńsko i nie rozumiem tej mody na skracanie wszystkiego i usiłowanie, aby brzmiało to "zajebiście i luzacko".
Chodzi tutaj też chociażby o szacunek to instrumentu. To nie jest, kurwa, "perka", tylko perkusja... co brzmi lepiej?
Zdecyduj się gościu na jedną wersję wydarzeń bo najpierw obrażasz potencjalnych muzyków (a sam chuja wiesz o byciu muzykiem skoro nie znasz slangu) po czym mówisz coś o szacunku do instrumentów.
Kurwa, jak tutaj niektórzy pierdolą, aż głowa boli. Cytować wszystkich nie będę, bo by mi życia nie wystarczyło, ale kurwa jeden czytać ze zrozumieniem nie potrafi, inny się do wieku przypierdala, jakby to miało jakieś znaczenie, kolejny mówi o rozwoju społeczeństwa(które jest głupieniem ludzi), a jeszcze inni są zwykłymi kretynami.
Chuj Wam w dupę i życzę powodzenia w dążeniu do powtórnego analfabetyzmu.
Wtórnego*
Chuj Wam w dupę i życzę powodzenia w dążeniu do powtórnego analfabetyzmu.
Wtórnego*
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów