Dziewczyna poza kuchnią... w ciężarówce Nie ma nic w tym sadystycznego ale z ciekawości możecie oglądnąć jeśli ktoś obraca się w temacie Dziewczyna ma swój fanpage na fb z dosyć dużą popularnością Iwona Blecharczyk Trucking Girl
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@up. Brzydka.
Mniejsze cycki, straszne zmarszczki mimiczne, wysokie czoło. Polka dużo lepsza i bardziej naturalna.
Mniejsze cycki, straszne zmarszczki mimiczne, wysokie czoło. Polka dużo lepsza i bardziej naturalna.
Ciekawe, czy na łóżku w naczepie zmieściłyby się 2 osoby. Czekam na opinie ekspertów.
niemka tez niezla ale starczy porownac ilosc tapety. chcialbym zobaczyc mic dystryktu arabskiego niemieckiego bez tapety...
Atreyu napisał/a:
Haha, to ty nie widziałeś Miss Polski 2012: Jak dla mnie przeciętna jest.@up. Brzydka.
Przestać wklejać zdjęcia Niemek bo zgłoszę posty propagujące nienawiść.
@up. Te wszystkie wybory "Miss" są gówno warte. Ot konkurs która zdąży dać większej ilości członków jury [czy jak to się tam pisze].
@up. Te wszystkie wybory "Miss" są gówno warte. Ot konkurs która zdąży dać większej ilości członków jury [czy jak to się tam pisze].
O cholera, właśnie znalazłem swoje powołanie. Zostanę tirówkiem.
hehe tam do up'a- nie wiedziałem, że mamy CV radio tam przesyła się oferty pracy czy jak?
@Atreyu
Rozbawiłeś mnie
Nie bronię ich, ale podaj kilka artykułów/reportaży, które potwierdzą twoją tezę-"Ot konkurs która zdąży dać większej ilości członków jury".
Z chęcią sobie poczytam, bo takie opinie niepoparte żadnymi dowodami, można o kant dupy rozbić.
Aha, odpisanie "sam sobie poszukaj", "nie muszę niczego udowadniać" będzie raczej źle świadczyć o tobie.
Rozbawiłeś mnie
Nie bronię ich, ale podaj kilka artykułów/reportaży, które potwierdzą twoją tezę-"Ot konkurs która zdąży dać większej ilości członków jury".
Z chęcią sobie poczytam, bo takie opinie niepoparte żadnymi dowodami, można o kant dupy rozbić.
Aha, odpisanie "sam sobie poszukaj", "nie muszę niczego udowadniać" będzie raczej źle świadczyć o tobie.
Kurwa tyle przejeżdżone a nigdy nie widziałem takiej kierowniczki
Swoją drogą ale tam musi w tej kabinie pachnieć ...
Ech rozmarzyłem się
PS.
Dajta ktoś linka na jej jewtuba
Swoją drogą ale tam musi w tej kabinie pachnieć ...
Ech rozmarzyłem się
PS.
Dajta ktoś linka na jej jewtuba
Anielska uroda. Rzekłbym, że anioł drogowy. I jak tu takiej nie wpuścić. Nie wspominając o 40 tonach argumentów z tyłu.
@Jacuu ta dziewka to pewnie facet przerobiony na kobietę Miss sadola bym rzekł :]
A te wszystkie wybory miss po latach 80-90 są pojebane... Wybiera się laski chude jak patyki, brzydkie i z małymi cyckami :/
A prawdziwa miss powinna mieć cyca, za co złapać i fajne biodra
A te wszystkie wybory miss po latach 80-90 są pojebane... Wybiera się laski chude jak patyki, brzydkie i z małymi cyckami :/
A prawdziwa miss powinna mieć cyca, za co złapać i fajne biodra
Ciekawe ile ma gumowych zabawek w szoferce. No i niech św. Krzysztof nad nią czuwa. Oby jej nie dosięgnęła nigdy brudna łapa ciapatego, który załduje swe zapchlone dzupsko na pakę przy granicy z Wielką Brytanią (co z resztą się tutaj przewijało).
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów