Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Support this website with a small donation
We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.
Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay
Thank you for your support!
Donate already done / not interested
@Atreyu
Rozbawiłeś mnie
Nie bronię ich, ale podaj kilka artykułów/reportaży, które potwierdzą twoją tezę-"Ot konkurs która zdąży dać większej ilości członków jury".
Z chęcią sobie poczytam, bo takie opinie niepoparte żadnymi dowodami, można o kant dupy rozbić.
Aha, odpisanie "sam sobie poszukaj", "nie muszę niczego udowadniać" będzie raczej źle świadczyć o tobie.
@mr_9mm - miło że kogoś w końcu rozbawiłem, swoją drogą specyficzne poczucie humoru.
Wytłumacz w prosty sposób, dlaczego nie wybierane są te najładniejsze. Ja rozumiem że to sprawa czysto subiektywna, ale kogo bym nie spytał to widzi wśród finalistek dziewczyny ładniejsze od "miss" - jeśli tego nie zrobisz to będzie to świadczyło bardzo źle o Tobie.
Co do linków, choćby tu:
banzaj.pl/Skandal-podczas-wyborow-miss-w-Korei-Poludniowej-38308.html
Jedna z nich oznajmiła, że sędziowie w zamian za seks oferowali młodym dziewczynom wygraną – poinformował serwis Asiaone.com.
pl.euronews.com/2013/03/03/miss-rosji-konkurs-okraszony-skandalami/
ukazały się na przykład rozebrane zdjęcia niektórych kandydatek, gdzie indziej były kompromitujące filmy wideo, a niektóre z pretendentek do tytułu miss były podejrzewane o romans z członkami jury.
Swoją drogą to głupi jestem że szukałem, bo to Ty powinieneś udowadniać że się mylę i takich afer nie ma.
Takie rzeczy pojawiają się w mediach co jakiś czas - ciekawe ile w ogóle nie wypływa na światło dzienne. Wierzyć że takie konkursy są w 100% czyste, to jak wierzyć że sport jest w 100% czysty. Tam gdzie pojawia się sława pojawiają się też pieniądze i/lub seks. Zresztą afer jest jeszcze więcej - już pomijam te gdzie znane modelki czy miski później robią za ekskluzywne prostytutki. Całkiem niedawno w Polsce była taka afera.
Więc są takie przypadki, a i same miłe ładne panie są zdolne do takich rzeczy.
Dziękuję, dobranoc.
Na początku filmiku, jeszcze przed tym gdy skierowała kamerke na drogę, widać że jest lekko rozczochrana co świadczy tym że przed chwilą wstała, co jest mało prawdopodobne bo dzień.. Więc jakiś sport uprawiała, bo konie którę są w tirze jej nie wystarczają :sex:
Czy Tobie się wydaje, że kierowcy tirów robią sobie postoje od 22 do 6 lub coś w tym stylu? Że śpią w nocy a jeżdżą tylko w dzień? Im niestety rytm dnia dyktuje tacho i limity. Nie mają tak fajnie.
może nie itd. bo źle się kojarzy...itp. o teraz lepiej
Kurwa scrolluję w tą i z powrotem bo nie pamiętam czy piwo dałem
A tak swoją drogą ciekawe jak ona radzi sobie ze zmianą koła (no chyba że firma bogata i zawsze wzywa serwis) albo jak trzeba spiąć ładunek pasami czy firankę kilka razy rozwinąć i zwinąć.
Wszystko wszystkim ale jednak są pewne zawody których kobieta nie powinna wykonywać.
Każdy ma inne
@mr_9mm - miło że kogoś w końcu rozbawiłem, swoją drogą specyficzne poczucie humoru.
Odpowiedziałeś już na to No fakt, czasem przeciętne wybierają. Wiesz jak to jest, dla jednego przecietna a drugi marszczy freda pod nią. Jeden lubi brunetke z miseczką A i kutasem, a drugi grubą blondyne D z pryszczami na dupie. O gustach, jak wiadomo, się nie dyskutuje Ale faktycznie, masz rację, jest coś na rzeczy.Wytłumacz w prosty sposób, dlaczego nie wybierane są te najładniejsze. Ja rozumiem że to sprawa czysto subiektywna
Nie napisałem, że nie ma/są, tylko że takie pisanie bez jakiegoś źródła jest lipne. Mądry człowiek uargumentuje swoją racje, a głupi wyzwie (lewaki to robią ). Ło to chodziło panie. Podałeś linki, więc zwracam honor.Swoją drogą to głupi jestem że szukałem, bo to Ty powinieneś udowadniać że się mylę i takich afer nie ma.
Również dziękuję za linki, poczytam sobieDziękuję, dobranoc.
ps
Wcześnie chodzisz spać
Joemonsterzy bi komentarze od sadoli
Symbioza
joemonster.org/filmy/53690/Polka_za_kierownica_wielkiego_zestawu
Polka za kierownicą Tira nadal pozostaje seksowniejsza od miss Niemiec.
Gdybyś chociaż mógł wymyśleć coś własnego. Poniżej komentarz z JoeMonstera. Godzina 12:14:07
"Polka za kierownicą Tira nadal pozostaje seksowniejsza od miss Niemiec... ;D"
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów