Lub obżartuch pospolity.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Lub obżartuch pospolity.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
typowe u azjatow siorbanie mlaskanie i pakowanie do japy az sie wylewa.
obrzydlistwo
obrzydlistwo
siorbanie w kulturze azjatyckiej to okazanie szacunku kucharzowi i że smakuje ci jego danie ...
ALE TUTAJ
zachłanna cipka ;P mi to wygląda jakby wcinała ten odbyt z działu hard FUJ
ALE TUTAJ
zachłanna cipka ;P mi to wygląda jakby wcinała ten odbyt z działu hard FUJ
Na co to komu... Kutas w jej ustach latałby jak hotdog po korytarzu
Ciekawe czy z drugiej strony też taka pojemna.
ProVVe napisał/a:
Na co to komu... Kutas w jej ustach latałby jak hotdog po korytarzu
Jak kiedyś zaznasz dobrego seksu oralnego (od kobiety), to zrozumiesz, że to nie ma znaczenia.
kurwa, spory ten tampon
potencjałem na co ? na 8 kutasów takich, jak mój ?
cavern69 napisał/a:
Co to za owoc? Przypomina "różyczkę"
Musisz spróbować jest bardzo dobry, w sumie nie dziwie się ze wpierdalała z takim smakiem
Pitaja lub smoczy owoc, truskawkowa gruszka (chiń. upr. 火龙果; chiń. trad. 火龍果; pinyin huǒ lóng guǒ, (wiet.) thanh long oraz nanettikafruit i pitahaya) – to owoc wielu gatunków kaktusa, zwłaszcza z rodzaju Hylocereus, ale także Stenocereus. Pochodzi z Meksyku i Ameryki Środkowej, ale obecnie jest też uprawiany w wielu krajach Azji Południowo-Wschodniej takich jak Wietnam, Filipiny, Malezja, ale także na Tajwanie, Okinawie, Izraelu i w południowych Chinach. Pitaja kwitnie tylko w nocy. Kwiaty gatunków wytwarzających owoce pitai są duże, białe i pachnące, charakterystyczne dla danego kaktusa – są też z tego powodu nazywane królową nocy lub księżycowym kwiatem[1]
jeszcze w zyciu nie widzialam zeby ktos w taki sposob jadl pitahaje
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów