Szkoda jej.
Miałem kiedyś kasetę magnetofonową KLF...
ja na ten przykład miałem melodyjkę z KLFu w zegarku elektronicznym. Twój ruch:-)
Ludzie to idioci. Wystarczyłoby położyć szyję na szynie, żeby 90% tego, co może boleć, odpadło.
Ty serio myślisz, że ona coś poczuła? Chodziłeś na fizykę w szkole ?
ja na ten przykład miałem melodyjkę z KLFu w zegarku elektronicznym. Twój ruch:-)
Ja mam melodyjkę KLFu jak spuszczam wodę w kiblu.
Ludzie to idioci. Wystarczyłoby położyć szyję na szynie, żeby 90% tego, co może boleć, odpadło.
Eskpertem nie jestem ale myślę, ze takie jebnięcie pędzącego pociągu można porównać do skoku z 10 piętra. Nie sądzę żeby cokolwiek czuła. Zgon w ułamku sekundy.
Lepiej kula w łeb. Ognisko bólu znika od razu. A jak odetniesz, to mózg ponoć działa do ok 2 minut po śmierci. I rejestruje.
A skąd wiesz, że po odcięciu głowy jeszcze przez jakiś czas nie odczuwasz bólu , skoro ból rejestrowany jest w w mózgu? , tylko całkowite zniszczenie mózgu zapobiegnie cierpieniu.
Swoją drogą udowodnione już jest, że do godziny po śmierci ,mózg jeszcze pracuje , polecam poczytać .
Lepiej kula w łeb. Ognisko bólu znika od razu. A jak odetniesz, to mózg ponoć działa do ok 2 minut po śmierci. I rejestruje.
Co za różnica czy czula czy nie? Teraz nadtym nie rozmyśla
ja słyszałem że max kilka sekund zachowuje sie swiadomość słuch wzrok po obcieciu czachy
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów