📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:44
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
psyhepl napisał/a:
dlaczego nie hamował ? ślep ? miał troche czas !
Jak to w kacapowie, pewnie najebany
Tragicznie, czyli buty nie spadły?
Ten z osobówki dobry ma refleks
Co za ślepe ruskie kurwy. Tam to od małego mają we łbach najebane.
Mała kacapka wpierdoliła się jak świnia w groch, a stare kacapstwo jechało jak furmanką w kołchozie.
Zresztą, kto ich tam ogarnie, jak to ślepi, głupi i najebani od małego.
Mała kacapka wpierdoliła się jak świnia w groch, a stare kacapstwo jechało jak furmanką w kołchozie.
Zresztą, kto ich tam ogarnie, jak to ślepi, głupi i najebani od małego.
Normalnie powinien tu być jeden wielki zbiorowy płacz i zgrzytanie pizdy... ale z racji tego, że akcja prawdopodobnie z rosji, to można się cieszyć, bo jednego kacapka mniej
Siriuz napisał/a:
40 km/h, ale jełopy dalej będą darły japy, że to prędkość zabija
Nie prędkość zabija lecz nagła jej utrata.
Czemu tragicznie? Fajny film na sadola, jeden rusek mniej a tu zaraz wielkie słowa- tragicznie?
Pasy rzecz święta!
Wtargnąć na jezdnie jadącemu przepisowo spasionemu knurowi można tylko w jeden sposób - skacząc z wiaduktu.
W każdym innym przypadku jest to morderstwo przez knura w gównowozie, tyle w temacie.
Tyle darcia ryja prawackich podludzi że kradzież zła i trzeba szanować prawo a w tym przypadku przepisy złe?
Jebane prawackie kurwy.
Wtargnąć na jezdnie jadącemu przepisowo spasionemu knurowi można tylko w jeden sposób - skacząc z wiaduktu.
W każdym innym przypadku jest to morderstwo przez knura w gównowozie, tyle w temacie.
Tyle darcia ryja prawackich podludzi że kradzież zła i trzeba szanować prawo a w tym przypadku przepisy złe?
Jebane prawackie kurwy.
Budrys2000 napisał/a:
Jeden ślepy, druga niewidoma.
Szkoda dzieciaka
Śmiej się, śmiej. Kiedyś we Francji wiózł mnie zezowaty taksówkarz. A innym razem taki z bielmem na oku. Miałem nadzieję, że chociaż jednym okiem widzą dobrze.
0dbytBiskupa napisał/a:
Śmiej się, śmiej. Kiedyś we Francji wiózł mnie zezowaty taksówkarz. A innym razem taki z bielmem na oku. Miałem nadzieję, że chociaż jednym okiem widzą dobrze.
Zez nie powoduje, że źle widzisz. Wręcz przeciwnie - oko się właśnie tak układa, aby dobrze widzieć.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów