📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Jakaś obesrana niedowartościowana zazdrośnica...
Turcja? Ma szczęście że kwasem jej nie oblali za wystawianie dupy w miejscu publicznym.
Co nie zmienia faktu że fajna laseczka.
Co nie zmienia faktu że fajna laseczka.
Nie dziwię się, chcesz zjeść spokojnie to jakieś szmatochłony zakłocają atmosferę. Gównem psim najlepiej by rzucić było
Jak kurwa bez powodu? Siedzisz sobie w ogródku restauracji, a tu jakiś śmierdziel uważający się za lepszego staje swoim kabrioletem metr od ciebie, i smrodzi ci z wydechu do talerza, lanser jebany.
Jakaś bladź plaskata wychowana w duchu dżizuska, mahometka, allahu akbarka czy innego obrzezańca zazdroszcząca innym, że mogą się dobrze bawić i nie wstydzić swojego ciała
To niech jeszcze na ulicy ustawia stoly i krzesla.
triball napisał/a:
Jak kurwa bez powodu? Siedzisz sobie w ogródku restauracji, a tu jakiś śmierdziel uważający się za lepszego staje swoim kabrioletem metr od ciebie, i smrodzi ci z wydechu do talerza, lanser jebany.
To wystarczy podejść i powiedzieć niech wypierdalają a nie rzucać plastikowymi butelkami. Ale na koniec ładnie jej ściągnął górę z stroju, może o to mu chodziło ??
Każdego by wkurwilo takie zachowanie, muzyka napierdala jakieś kurwy kręcą dupa w miejscu publicznym gdzie ludzie kulturalnie wpierdalają jakieś chujostwo za które przepłacili. Ogólnie to pies im mordy lizał i krzywy chuj im wszystkim w dupe
Szacun dla dziewczyny za celny rzut kubeczkiem czy co to było.
Brawo.
Brawo.
nie wiem ja tez nie lubie jakos takich szlaufow zadufanych co se mysli ze jest najpiekniejsza na swiecie swieci na lewo i prawo, jako facet nic nie moglbym zrobic takze piwko dla tej pani
No szkoda, że nie zdążył jej zajebać tej kurwie.....
I dobrze zrobiła. Tak się powinno traktować wszystkie świecące dupą, puszczalskie blachary i szony.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów