Kiedyś składano ofiary z dziewic. Dziś, aby pozostać dziewicą, trzeba być niezłą ofiarą.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:43
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wystarczy być feministką.
Wy tacy cwani będziecie aż nie zaczniecie myśleć poważnie o swojej przyszłej partnerce, ciekawe czy jeszcze będziecie chcieli te które nie szczędzą wdzięków i umiejętności przed wieloma facetami na przyszłe żony i matki Waszych dzieci ;]
@DR_DRE, a wolisz jak Ci panna robi fajne sztuczki, czy wolisz jak się wstydzi inaczej niż tylko po ciemku, pod kołdrą i tylko w celu rozmnażania się?
@up wole osobiście tresować sztukę przeznaczona wyłącznie dla mnie
Takie tam pierdolenie. Nie pojmuję tych jebanych dupodajek, co chcą oddawać dziewictwo byle komu, byle jak najszybciej.
Osobiście szanuję dziewczyny, które czekają na odpowiedniego faceta i na odpowiedni moment. I wiecie co jeszcze?
Każdy w miarę interesujący się wiedzą ogólną wie, kto jako pierwszy zdobył Mount Everest, albo kto jako pierwszy poleciał w kosmos czy postawił stopę na księżycu.
A kogo obchodzi ten, co dokonał tego jako drugi, piąty czy dziesiąty? Ilu z was wskaże takie osoby?
Dobrze być pierwszym, także w tym aspekcie. Tyle w temacie.
Osobiście szanuję dziewczyny, które czekają na odpowiedniego faceta i na odpowiedni moment. I wiecie co jeszcze?
Każdy w miarę interesujący się wiedzą ogólną wie, kto jako pierwszy zdobył Mount Everest, albo kto jako pierwszy poleciał w kosmos czy postawił stopę na księżycu.
A kogo obchodzi ten, co dokonał tego jako drugi, piąty czy dziesiąty? Ilu z was wskaże takie osoby?
Dobrze być pierwszym, także w tym aspekcie. Tyle w temacie.
schab napisał/a:
up a ty swoja pewnie na pielgrzymce albo w bibliotece wychaczysz
co kurwa zrobi?
@up
Wyczochra......
Popieram Slonxa
Dupodajki podstępne są,potrafią omotać faceta tak że świata widział nie będzie za nią.
Natomiast w związku z dupodajką , bądź (oby nie) żoną dupodajką, natchodzi taki moment że zaczyna obsługiwać ona twoich kumpli bądź sąsiadów .
Nie byłoby to miłe uczucie nie sądzicie sadole?
Sam mieszkałem z kumplem co miał rogi takie że ledwo głowę w framugach mieścił....
Wyczochra......
Popieram Slonxa
Dupodajki podstępne są,potrafią omotać faceta tak że świata widział nie będzie za nią.
Natomiast w związku z dupodajką , bądź (oby nie) żoną dupodajką, natchodzi taki moment że zaczyna obsługiwać ona twoich kumpli bądź sąsiadów .
Nie byłoby to miłe uczucie nie sądzicie sadole?
Sam mieszkałem z kumplem co miał rogi takie że ledwo głowę w framugach mieścił....
A może te dziewczyny po prostu chcą się ruchać? Po co dorabiać jakąś zjebaną ideologię o szanowaniu się, godności, czekaniu na odpowiednią osobę? Ja chciałem zaruchać jak najszybciej tylko się da i potrafię zrozumieć, że dziewczyna też tak może chcieć. Pewnie po prostu boli was to, że ruchają się z kimś innym a nie chcą z wami.
A co się tyczy tych które z nikim tego nie robią: żebyście się czasem nie zdziwili jak taka dziewoja będzie uprawiała sex od niechcenia, tylko rozchyli nogi i będzie czekać aż facet skończy. Będziecie musieli po kryjomu walić gruchę bo sex będzie do bani.
A co się tyczy tych które z nikim tego nie robią: żebyście się czasem nie zdziwili jak taka dziewoja będzie uprawiała sex od niechcenia, tylko rozchyli nogi i będzie czekać aż facet skończy. Będziecie musieli po kryjomu walić gruchę bo sex będzie do bani.
To jest właśnie znak obecnych czasów. Facetowi zawsze się chce ruchać i nie ma w tym nic dziwnego, ale nie rozumiem tych małych kurwiszonów, które od wczesnego gimnazjum dają dupy na lewo i prawo. Dla mnie to jest kurwa brak szacunku dla samego siebie. Takie dziewczę, gościnne w kroku, nie jest w stanie niczym innym, niż dawanie dupy, zwrócić na siebie uwagi i zjednać kolegów, więc musi czymś błysnąć, a najłatwiej błyszczy się goła dupą i dopiero wtedy zyskuje "szacun". Ciekaw jestem, co zyska, jak jedna kurwa z drugą kurwą złapią wenerę, albo zajdą w ciążę.
@up
Jak zajdzie w ciążę to zyska alimenty.
Jak zajdzie w ciążę to zyska alimenty.
ale Wy mylicie dziwki ze zwykłymi dziewczynami, które straciły dziewictwo. Bez przesady, każdy kiedyś zaczyna uprawiać sex. Nie wrzucajcie wszystkich rozdziewiczonych lasek w jeden worek! Z resztą co większość z Was może o tym wiedzieć, skoro "ruchalibyście" tylko przez monitor, bo żadna dać Wam by nie chciała
@up nikt nie musi nam dawać, sami sobie weźmiemy
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów