📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Kurwa,jakby lustro zobaczyla...
Jest Ok Flodzia! W odróżnieniu do ciebie tą z filmu ktoś porządnie wydupczył tego samego dnia!
Co za kurwa głupia rura
Okularnica nie wie, że jak by bydle chciało to by ją przez to okno w całości wyssało. Z resztą i autko nie byłoby dlań problemem.
Kto daje za to piwo? Pewnie takie same puste lamusy jak ta pozerska morda z filmu.
Widać że udawane bo szyba już wszcześniej brudna byłą od mordy tego żubra
Ona chyba najpierw zobaczyla ze dostala minusa pod jakims filmem potem zwierze dostrzegla a tak na serio zal mi takich osob ktore oglodaja takie filmy i sie jaraja takimi ustawkami, w rl zyciu was wydymaja kilka razy lepiej i sie nawet nie zorientujecie.
jaka piździocha, krzywym chujem ciosana
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów