Witamy w Oakland
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
12 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
37 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Chuj tam z banda szeryfa ale dzikusy stanowią realne zagrożenie. Ogólnie to gozej niż w sosnowcu
Murica 1 patrol zagrożenie życia odjeżdża 2 potwierdza słowa 1 ale 3 wjazdy nie pokazują bo po co lepiej siać propagandę że jest źle trololo
Chcą prowadzić inne narody za rękę, a mają burdel na własnym podwórku.
Ehhh chcę tam żyć...
Ehhh chcę tam żyć...
PoMaluchu napisał/a:
Zaufaj mi nie ma tam burdelu a film takie jak tez to zwykła propaganda ale i tak USA umiera jedyne sensowne wyjście dziś to JaponiaChcą prowadzić inne narody za rękę, a mają burdel na własnym podwórku.
Ehhh chcę tam żyć...
up, 98% moich komentarzy na sadisticu to sarkazm:)
Ps moja żona była przez kilka lat w usa i wierzę jej że jest czarnuchowo i nie chciał bym tam mieszkać... ale 4 razy starałem sie o wizę.
Ps moja żona była przez kilka lat w usa i wierzę jej że jest czarnuchowo i nie chciał bym tam mieszkać... ale 4 razy starałem sie o wizę.
PoMaluchu napisał/a:
up, 98% moich komentarzy na sadisticu to sarkazm:)
jak pewnie się domyślasz USA to duży kraj i nie wszędzie jest czarnuchowo. Bywają też regiony gdzie jest czysto kulturalnie i spokojnie.
za samo strzelanie jest 1 gwiazdka, niech zastrzelą policjanta, to szeryf przyjedzie czołgiem
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów