Spłata domu nie dawała mamie spokoju. Kilka lat oszczędzał i uwolnił najważniejsza kobietę jego życia od zmartwień
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
W Polsce jak sobie chłopak pooszczędza, to po 30-stce będzie nawet mógł pomyśleć o wyprowadzce od rodziców. To je dopiero zachodnia kraina.
co by się nie działo to mama jest najważniejsza ! a dzisiejsza gimbaza nie potrafi uszanować tego ...
Ja moją matke dawno spłaciłem tzn jej pozyczki w bankach i też nic nie oczekuje w zamian no może zeby więcej nie brała kredytów
Każdy gimus jarajacy się 2pac'iem kiedyś tego słuchał, piękny kawałek jak i ten filmik.
Cmxqq napisał/a:
mimo, że ciapaty piwko ceni się takie gesty.
To nie ciapaty tylko czarnuch/małpa/asfalt. Nie wprowadzaj anarchii.
lepiej by jej kupił dzidę albo inny bumerang...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów