Spłata domu nie dawała mamie spokoju. Kilka lat oszczędzał i uwolnił najważniejsza kobietę jego życia od zmartwień
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
bez ucinania glow? podpalen zywcem i kopania?
bez kradziezy?
dziwnie tak...
bez kradziezy?
dziwnie tak...
Nie wiem w końcu dla kogo to zrobił dla mamy czy dla siebie...
Nie wiem w końcu dla kogo to zrobił dla mamy czy dla siebie...
@vang
nie pierdol, koleś nagrał może dla tego by pokazać jak ważni są rodzice w życiu i że tym gestem w jednej setnej procenta odwdzięczył się swoim żywicielom i wzorem do naśladowania. Tak tak tak każdy z nas był kosztownym wydatkiem dla naszych rodziców
nie pierdol, koleś nagrał może dla tego by pokazać jak ważni są rodzice w życiu i że tym gestem w jednej setnej procenta odwdzięczył się swoim żywicielom i wzorem do naśladowania. Tak tak tak każdy z nas był kosztownym wydatkiem dla naszych rodziców
Przypadkowo przeczytałem spalił. Ależ się rozczarowałem
chuj mnie to obchodzi, ja długów swoich nigdy nie spłacam
Fuck you, die slow, motherfucker
My .44 (Magnum) make sure all your kids don't grow
You motherfuckers can't be us or see us...
i co w tym sadystycznego? wypierdalać !!!!
kurde, czy tylko ja przeczytałem: Dziś miał urodziny. Postanowił SPALIĆ dom mamy. ??
Czy tylko ja przeczytałem "spalić" zamiast "spłacić"?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów