📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
I stacja paliw w jednym.
Jak dla mnie, to zgodnie z sowiecką tradycją była tam nielegalna bimbrownia.
Kacapska konkurencja nigdy nie śpi
Chuj w dupe za tą pseudomuzykę.
Porachunki bliźniaków utwór muzyczny zamieszczony w filmiku stworzył taki Polski Jean Michel Jarre. Mianowicie Marek Biliński.
Szary_Jeleń napisał/a:
Chuj w dupe za tą pseudomuzykę.
Się huja znasz, kontekstu nigdy nie lapales i nie zlapiesz
Oczywiście bez urazy bro
paliokolejo napisał/a:
Porachunki bliźniaków utwór muzyczny zamieszczony w filmiku stworzył taki Polski Jean Michel Jarre. Mianowicie Marek Biliński.
Przecież to żaden miszel
I nie ten styl i nie to instrumentarium
Chyba że dla ciebie prund to wspólny mianownik
bimbrownia poszla wpizdziec ;(((
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów