Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Po chuj się szarpał grubas . Należało mu się.
To jest taki odruch łapania powietrza gdy cię duszą
Robisz wszystko by przeżyć
Ale ma dojebany bebzol. Wychlał sporo beczek piwa w życiu i kebabów sporo zjadł hehe
Żalisz się, że go było stać?
A ja mam jedno pytanie jeżeli to jest Mannheim to czemu esesmani mają tablicę rejestracyjne z Karlsruhe?
Bo jest oddalone o 67 kilometrów? Policja czasami jeździ na gościnne występy, szczególnie przy imprezach masowych typu marsze, festiwale.
A ja mam jedno pytanie jeżeli to jest Mannheim to czemu esesmani mają tablicę rejestracyjne z Karlsruhe?
Bo to jest Rejon "Baden - Württemberg" dlatego
Ale poicyjne dupolizy w komentarzach. Alkohol potrafi każdemu nasrać do łba, więc zakazać alkoholu. Jeśli to był zwykły sfrustrowaniec to nie zasłużył na taki wpierdol od ludzi którzy dostają pieniądze za to żeby ludziom służyć. Kurwa ale społeczeństwo jest zjebane, mam nadzieję że zajebią wam kiedyś pałą po ryju to się na\uczycie...no tak, ale kiedy mają wam to zrobić jak wy przemykacie tylko praca dom, praca dom jak dobrze wytresowane sługusy.
To że ty jesteś yebanym alkusem to nie znaczy że kazdemu odpiernicza po procentach. Jestem za tym żeby policja mogła uzywać broni za niewykonanie polecenia. Wtedy pozbędziemy się imbecyli i sydu twojego pokroju a świat bedzie piekniejszy.
Aha pisssdeczko. Przez całe życie nie miałem konfliktu z policja ale zawsze do każdego (oprócz baranów twojej maści) odniosze się z szacunkiem i kulturą. Na koniec zacytuje klasyka "..... więc zamknij, k*rwa, ryj..."
To że ty jesteś yebanym alkusem to nie znaczy że kazdemu odpiernicza po procentach. Jestem za tym żeby policja mogła uzywać broni za niewykonanie polecenia. Wtedy pozbędziemy się imbecyli i sydu twojego pokroju a świat bedzie piekniejszy.
Aha pisssdeczko. Przez całe życie nie miałem konfliktu z policja ale zawsze do każdego (oprócz baranów twojej maści) odniosze się z szacunkiem i kulturą. Na koniec zacytuje klasyka "..... więc zamknij, k*rwa, ryj..."
Taki prawilny a za niewykonywanie poleceń by zabijał oj nieładnie pachnie, chyba szambo wyjebało.
Ale poicyjne dupolizy w komentarzach. Alkohol potrafi każdemu nasrać do łba, więc zakazać alkoholu. Jeśli to był zwykły sfrustrowaniec to nie zasłużył na taki wpierdol od ludzi którzy dostają pieniądze za to żeby ludziom służyć. Kurwa ale społeczeństwo jest zjebane, mam nadzieję że zajebią wam kiedyś pałą po ryju to się na\uczycie...no tak, ale kiedy mają wam to zrobić jak wy przemykacie tylko praca dom, praca dom jak dobrze wytresowane sługusy.
Za dużo sierżanta Bagiety to potem masz taki obrońców munduru.
Super, że w lajkach można odsiać patologie i alkoholików. A Ty przemykasz zasiłek, alkohol, zasiłek, alkohol? Dobrze, że dostał wpierdol i zdechł Każdy patus, któremu odpierdala po alko powinien tak skończyć.
Któregoś dnia ciebie będą bić, bo nie będziesz chciał dobrowolnie opuścić kamienicy 150-letniego żyda. Miej wtedy na tyle przyzwoitości, żeby im podziękować za przykładną służbę.
Ale pierdolenie czytam. Przecież z tego filmu nie wynika dlaczego koleś umiera. Policja robi swoje, przecież nikt z nas nie chciałby popijać piwka w kawiarence przy najebanym, krzyczącym kolesiu.
Ta lepiej pic piwko przy najebanym martwym typie
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów