Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
WLM - white lives matter
No się zacznie, WLM wyjdzie na ulicę, na stadionach będą się po głowach walić w ramach solidarności z WLM, będą turkom niszczyć i okradać kebaby...
WLM - white lives matter
Walnij się w łeb pacanie. Jakie wlm? Sam sobie wymyślasz te skroty?
Ale poicyjne dupolizy w komentarzach. Alkohol potrafi każdemu nasrać do łba, więc zakazać alkoholu. Jeśli to był zwykły sfrustrowaniec to nie zasłużył na taki wpierdol od ludzi którzy dostają pieniądze za to żeby ludziom służyć. Kurwa ale społeczeństwo jest zjebane, mam nadzieję że zajebią wam kiedyś pałą po ryju to się na\uczycie...no tak, ale kiedy mają wam to zrobić jak wy przemykacie tylko praca dom, praca dom jak dobrze wytresowane sługusy.
Normalny człowiek co ma poukładane w głowie nie robi się agresywny po alkoholu. Czemu ludzie którzy się potrafią zachować nie mają nigdy problemów z policją. Patusy zgrywają hojraków a potem płaczą oooo policjant zły a Seba taki dobry chłopak był nie zasłużył...
Zarcik chuj w dupe autorowi za nagrywke od konca calej akcji
Autorowi nagrania oczywiscie
No się zacznie, WLM wyjdzie na ulicę, na stadionach będą się po głowach walić w ramach solidarności z WLM, będą turkom niszczyć i okradać kebaby...
WLM - white lives matter
Czarne julki zaczną się kłaść na ulicach w ramach walki z rasizmem wobec białych
A za niewinność nie dostał.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów