📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Oglądałem. Większość hasełek wykraczało ponad obowiązki prezydenta.
Ale dajmy igrzyska niech motłoch się cieszy
Ale dajmy igrzyska niech motłoch się cieszy
Wiadomo, że Kukiz tych wyborów nie wygra. Ale dobry wynik może nie pozwoli mu poddać się w tej walce z tą partyjną chujozą.
On i tak by nie wygrał bo obecny rząd (beton polityczny) po prostu do tego nie dopuści ale i tak będę na niego głosował może Polacy w końcu się obudzą , a tych idiotów w studiu po debacie to bym wystrzelał .......
Krul ładnie zagrał z Kukizem, widać że Wipler nad wszystkim czuwa
@up zgadzam się. Korwin dziś ładnie zagrał, a swoim 2 sec. skradł "show". Jednak trzeba przyznać że najbardziej rzeczowo i najbardziej trafnie odnośnie pytania odpowiadał Marian Kowalski. Naprawdę zrobił na mnie dobre wrażenie. Największe rozczarowanie to Braun, gość ma szanse zaprezentować swoje poglądy w przystępny sposób dla widza i wiadomo że nikt nie będzie mu przerywał, a ten pierdoli o jakiś lożach masońskich, ma wyraz twarzy jakby dopiero wyciągnęli go z sarkofagu i ogólnie zachowuje się jakby był jakiś nawiedzony. Sorry ale tak elektoratu nie zdobędzie. Kukiz też się trochę pogubił. Jakubasów, Ogórków, Palimłotów nawet nie oceniam...
Mi się Madzia podobała Może nie jestem specem ale nie wydała mi się aż taka sztuczna jak przypuszczałem że może być. (lub może jak mówiła nie bardzo się skupiałem na treści )
Na tle dudy, palikuta, brauna, a nawet kukiza to wypadła wydaje mi się że o dziwo całkiem nieźle.
Ten duda to mnie niesamowicie wkurwiał, ten człowiek to jest kompletna porażka... jak byłaby 2-ga tura miedzy nim a szogunem, to obiema rękami za komorem
Na tle dudy, palikuta, brauna, a nawet kukiza to wypadła wydaje mi się że o dziwo całkiem nieźle.
Ten duda to mnie niesamowicie wkurwiał, ten człowiek to jest kompletna porażka... jak byłaby 2-ga tura miedzy nim a szogunem, to obiema rękami za komorem
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów