📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:40
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Wrzuciłbym pewien obrazek, ale dostałem w3.
Jaranie się Islamem to pedalstwo, a Mahomet to ciota i huj.
Jaranie się Islamem to pedalstwo, a Mahomet to ciota i huj.
@up
Co?
Od razu widać, że nie jego te dzieci. Wszyscy rudzi a on jakiś taki ciemny... Rude tak łatwo nie ginie. Wiem, co mówię, 4 z genetyki miałem!
Co?
Od razu widać, że nie jego te dzieci. Wszyscy rudzi a on jakiś taki ciemny... Rude tak łatwo nie ginie. Wiem, co mówię, 4 z genetyki miałem!
bajla25 napisał/a:
Wykorzystam tę chwilę - stwórzmy Polske wolnych ludzi, stwórzmy Polske, w którym Polacy będą ważni i potrzebni. Stwórzmy Polske bez wojska, policji, straży miejskiej i innych instytucji, Stwórzmy Polske bez Kaczyńskiego i Tuska, zbudujmy silną Polskę bez o. Rydzyka, kto jest za silną POLSKĄ?! NIECH NASZA OJCZYZNA BĘDZIE TAKA, JAK W NASZYCH MARZENIACH, NIECH ZAWSZE BĘDZIE, KOCHANA MATKA!!!
Państwo bez policji i wojska ? No kurwa, może od razu bez ludzi, bo po co ludzie no nie ?
Bajla weź się kurwa pierdolnij w tej panczakowy przepity jabolem łeb
jaranie się islamem to pedalstwo a mahomet to pedofl i chuj.jpg
Ten mały brudas i tak jest nieźle ubrany... musiałem chwilę pobańkować żeby załapać.
Żadna dzisiejsza europa, żeby na zdjęciu było 2 pedałów i dzieci to byłaby dzisiejsza jewropa
na obrazku jest błąd! brudas nie zajebał okruszków ptakom!
Mamusia jak Gronkowiec-Walec wygląda trochę
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów