Brazylia robi co może, aby ograniczyć dodatni przyrost naturalny
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
14 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
malpy jebane dzikusy bomba atomowa by sie przydala
Tam i sto bomb by nie wystarczyło. Zrzucisz atomówki na największe miasta, a zabójstwa, egzekucje i walki na maczety są nawet w miasteczkach mających kilka tysięcy mieszkańców
~phrontch napisał/a:
Tam i sto bomb by nie wystarczyło. Zrzucisz atomówki na największe miasta, a zabójstwa, egzekucje i walki na maczety są nawet w miasteczkach mających kilka tysięcy mieszkańców
Ale by nie zaszkodziło
Hehe żeby tak w Tibii się napierdalali to by było ich mniej.
I kto teraz odziedziczy ich kapitał wypracowany w ZUS na emeryturę?
Strzelają a ten w czerwonej koszulce truchtem biegnie jakby się do sracza spieszył.
Typ co leżał, mógł się nie ruszać jak go okradali to może i by przeżył
Ciągle mnie zadziwiają . Idealne obuwie do napadu, pogoni i ucieczki ........... JAPONKI i KLAPKI
FisioWWA napisał/a:
Może być ujemny przyrost?
Tak, zasadniczo gdy zgonów jest więcej niż narodzin. Mówi się wtedy o ujemnym przyroście naturalnym.
"Brazylia robi co może, aby ograniczyć dodatni przyrost naturalny"
wystarczy wpuscic tam bila i melinde gates - a afryce i na filipinach im sie udalo ograniczyc przyrost...
wystarczy wpuscic tam bila i melinde gates - a afryce i na filipinach im sie udalo ograniczyc przyrost...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów