Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
I na podobnej zasadzie wygrywa PiS w Polsce.
Bo aż TYLU idiotów w tym kraju nie ma...
No a z kim mieli przegrać z herr TüSSkiem który rządził i był dramat że ja jebie i ludzie mieli dość,z lewicą typowymi komuchami i pedałami czy wieśniakami z PSL?
Sypną 800+ od stycznia to nie będzie trzeba nic fałszować...
Jeszcze ukrom dadzą prawa wyborcze
Niestety, u władzy są socjaliści, którzy od kilku lat prowadzą politykę proinflacyjną. Robią to specjalnie, bo zwiększa to automatycznie wpływy do budżetu. Tak samo ustawowe podnoszenie płacy minimalnej skorelowane z inflacją - większa inflacja, większe zarobki - jest to dodatnie sprzężenie zwrotne, które w połączeniu z bezmyślnymi programami socjalnymi powoduje, że wpadliśmy w spiralę inflacyjną. RPP z jaszczembiem na czele chuja zobaczy a nie swój cel inflacyjny i ma w dupie obowiązek dbania o siłę Polskiego Złotego.
Sztuczne wyrabianie parytetu złotówki przez obrót pieniądza w państwie.Wiecej rozdamy to więcej plebs wyda generując wpływy z podatku VAT
Niby racja, ale w Polsce inflacja ma jeszcze swoje drugie dno - te wszystkie Januszexy od lat narzekają jak to ciężko i źle się w Polsce firmę prowadzi. Marże w sklepach są kosmiczne. Zbyt dużo firm jest w rękach zagranicznych inwestorów co pozwala na wysyłanie zysków poza Polskę a Polakowi i tak się powie, że jest drogo, bo jest inflacja i głupi polaczek i tak to kupi. Porównaj sobie ceny np warzyw i owoców na skupach rolniczych a potem ceny w sklepach, zdarza się po 200-300 procent przebitki. Gdyby każdy przedsiębiorca uczciwie podchodził do wzrostu cen poszczególnych produktów takich jak paliwo, energia czy pieniądze dodawane w postaci socjali to inflacja byłaby niezauważalna, a tym czasem w Polsce dalej panuje wolna amerykanka a zarabianie pieniędzy polega na tym, żeby jak najbardziej ograbić drugą osobę.
No właśnie dlaczego nie opodatkują obcych korporacji?
I na podobnej zasadzie wygrywa PiS w Polsce.
Bo aż TYLU idiotów w tym kraju nie ma...
czemu nazywasz idiotami ludzi którzy maja inne poglady? ja bede glosował na pis, aby po znowu nie sprzedalo polski.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów