📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 15:05

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wszystkiego najlepszego dziewczyny
Jak ja bym chciał zobaczyć wojnę między babami
Byłaby to najlepsza komedia

Cezzar napisał/a:
Same by się zaj🤬y zanim opuściły by granicę swoich krajów.🙂 Jedyną szansą były by drony, ale dron to nie żelazko więc też średni mogły by sobie radzić😃
Cezzar napisał/a:
Ja bym wolał posłuchać jak taka Jachira ,Szczuka, w czasie wojny tłumaczy wrogowi , że powinien wolniej do jej okopu podchodzić bo ona jest kobietą

turor napisał/a:
Ja bym wolał posłuchać jak taka Jachira ,Szczuka, w czasie wojny tłumaczy wrogowi , że powinien wolniej do jej okopu podchodzić bo ona jest kobietą
Żeby się bidula nie przestraszyła.
Bestia_z_cricolandu napisał/a:
Żeby się bidula nie przestraszyła.
Od naszej ostatniej wymiany zdań. Uważam, że jesteś spi3*dolony xd ciągniesz jakieś filmiki z podobnych stron, wrzucasz i komentujesz. Patrząc na zaangażowanie to szkoda mi Ciebie i Twojego marnego życia patrząc na to ile poświęcasz czasu na to gówno. A ja się z Tobą w niepotrzebną wymianę zdań wdałem. A Ty jesteś zwyczajnie upośledzony xd ps. Masz jakieś inne zajęcia oprócz tej strony? No nie wiem.. np. Praca? 🤣🤣🤣 Sam sobie odpowiem: "taaa! Uja!"
Czego wy chcecie, kobiety takie właśnie maja być. Delikatne, troche niezdarne. Nie sa stworzone do walki, miło się oglądało i dlatego to nie jest materiał na sadola:P
Każdemu się zdarza. Mnie kiedyś sąsiad zabrał na strzelnicę to po 5 minutach ludzie krzycząc na czworaka sp🤬alali i chowali się za czym mogli.
Upuściłem magazynek a schylając się po niego skierowałem broń na bok, żeby było wygodniej. Stałem na skraju strzelnicy i w tamtym momencie broń była wycelowana w całą zgraje miłośników rozp🤬alania jelenich czaszek ołowiem.. Instruktor rzucił się na mnie jak bramkarz na piłkę.
Y3bacYeroslawaiputlera
W Ząbkach po Warszawą jest największy i najnowocześniejszy szpital psychiatryczny w Europie. Mają telewizory na każdym oddziale, sale muzyczne oraz siłownie.
Polecam serdecznie.
Upuściłem magazynek a schylając się po niego skierowałem broń na bok, żeby było wygodniej. Stałem na skraju strzelnicy i w tamtym momencie broń była wycelowana w całą zgraje miłośników rozp🤬alania jelenich czaszek ołowiem.. Instruktor rzucił się na mnie jak bramkarz na piłkę.
Y3bacYeroslawaiputlera
W Ząbkach po Warszawą jest największy i najnowocześniejszy szpital psychiatryczny w Europie. Mają telewizory na każdym oddziale, sale muzyczne oraz siłownie.
Polecam serdecznie.
Z granatsmi sobie lepiej poradzą.
Granat kształtem przypomina ziemniaka. Są one oswojone z tym obłością i potrafią mocno chwycić i utrzymać. Z rzutem też nie będzie problemu, wystarczy je trochę wk🤬ić.
Granat kształtem przypomina ziemniaka. Są one oswojone z tym obłością i potrafią mocno chwycić i utrzymać. Z rzutem też nie będzie problemu, wystarczy je trochę wk🤬ić.
Cezzar napisał/a:
Babska wojna? Poprostu, powyrywają sobie włosy i trochę podrapią

kuba1986 napisał/a:
Babska wojna? Poprostu, powyrywają sobie włosy i trochę podrapią
Noo dokładnie, gdyby nie mężczyźni to one dalej targały by się za włosy w jaskiniach

Nigdy nie strzelałem z prawdziwej broni. Zastanawia mnie jak mocny jest odrzut podczas takiego strzału, np z shotguna, albo jakiejś większej strzelby.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie