📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Obczajcie babke na drugiej bierzni heheheh
Lewackaglupota napisał/a:
Obczajcie babke na drugiej bierzni
Jedna zapierdala jak przystało, aż się cipsko poci, a druga odpierdala piesze pielgrzymki.
Lewackaglupota napisał/a:
bierzni
Widzę, że niesiesz "krużganek oświaty".
Biegam kilka lat na bieżni, bo mam w domu, ale nigdy nic mi się takiego nie stało. Naprawdę trzeba być udanym żebym się tak na płaskim wyjebać xD
Dlaczego dziwka i do tego bez szkoły? Znacie się?
To pewnie jedna z tych zachodnich atencjuszek, które najpierw zrobią szopkę a później szumią, że mężczyźni świnie się gapią na nie pożądliwie podczas ćwiczeń.
SławomirS napisał/a:
Dlaczego dziwka i do tego bez szkoły? Znacie się?
Przecież Halman zna swoją siostrę.
A wrzucił skurwysyn ze szkołą specjalną, której nawet nie dał rady ukończyć....
I nie mówię o twojej matce tylko o charakterze jaki xi zainstalowano w tym pojebanym łbie.
A na filmie widzimy babke z lekką nadwagą, która próbuje coś ze sobą zrobić zamiast siedzieć w piwnicy i walić konia do wirtualnych piw.
Ot, taka różnica 'dzifffko'!
I nie mówię o twojej matce tylko o charakterze jaki xi zainstalowano w tym pojebanym łbie.
A na filmie widzimy babke z lekką nadwagą, która próbuje coś ze sobą zrobić zamiast siedzieć w piwnicy i walić konia do wirtualnych piw.
zboczone kurwiska zrobią wszystko byle tylko pokazać swoje tłuste pawianie dupska
_Killa_ napisał/a:
Biegam kilka lat na bieżni, bo mam w domu, ale nigdy nic mi się takiego nie stało. Naprawdę trzeba być udanym żebym się tak na płaskim wyjebać xD
Ale to ty dzwonisz
KrystekKrystek napisał/a:
A wrzucił skurwysyn ze szkołą specjalną, której nawet nie dał rady ukończyć....
Podejrzewam, że widują się często w poczekalni u tego samego ginekologa. Jednak Super podsumowanie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów