📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jaka kradzież? Gdzie? Ja tam widzę że malpy robią zakupy tak jak to mają w zwyczaju.
Gdzie sa ci pierdoleni pacyfiści, gdyby ci ludzie mieli broń to bydło już więcej ich by już nie okradło
I bardzo kurwa dobrze, zjeby sami chcieli ich wpuszczać mimo ze oni nie pracowali i tylko szerzyli zło to było ich wyjebac ale nie to niech dalej im kraj rozpierdalają
nie ma to jak walczyć życiem dla swojego szefa, który daje zarobić marne x złoty na godzinę, wiadomo, że tam dolary ale kurwa w życiu bym nie ryzykował życiem dla firmy w której pracuje o marne parę zł, które i tak jest ubezpieczone od kradzieży
Na szczęście żaden poszkodowany nie był uzbrojony.
To takie nowoczesne.
To takie nowoczesne.
Co oni tam zapierdolili? Zeszyty jakieś? Antenę do TV? Chuja widać...
Zordonek napisał/a:
nie ma to jak walczyć życiem dla swojego szefa, który daje zarobić marne x złoty na godzinę, wiadomo, że tam dolary ale kurwa w życiu bym nie ryzykował życiem dla firmy w której pracuje o marne parę zł, które i tak jest ubezpieczone od kradzieży
A kto by chciał zajebać ci szczotkę do mycia kibla ?
To Anglia? Niemcy? Teraz to już nie wiadomo, wszędzie mudżiny.
ququa napisał/a:
Gdzie sa ci pierdoleni pacyfiści, gdyby ci ludzie mieli broń to bydło już więcej ich by już nie okradło
Jeśli pytasz o patocelebrytów wmawiających innym, co mogą a czego nie mogą mieć, to prawdopodobnie siedzą właśnie w swoich willach otoczeni przez uzbrojonych ochroniarzy.
ququa napisał/a:
Gdyby ci ludzie mieli broń to tamci też by ją mieli i byłby rozpierdol z ofiarami a nie kradzież. Słyszałeś o strzelanie w Polskiej szkole? A o znęcaniu się fizycznym i psychicznym w Polskiej szkole? To teraz daj ludziom broń, a zatęsknisz znów za nudnymi czasami w Polsce.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów