Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ma wiekszego chuja na rece niz ja miedzy nogami haha
To powiedz koledze żeby go wyciągnął.
Pierdolony trzyma psa w domu, pewnie ma smród w domu, pchlarz roznosi zarazki i potem dzieją sie takie rzeczy. No ale w sumie trzeba mieć chuja zamiast mózgu by w domu ze zwierzeciem mieszkać jak jakis jaskiniowiec.
Facet stracił ch*ja, więc przyszyli mu do ręki aby odbudować nerwy przed reimplantacją.
Ale pełnej sprawności zapewne nie odzyska ?
Pierdolony trzyma psa w domu, pewnie ma smród w domu, pchlarz roznosi zarazki i potem dzieją sie takie rzeczy. No ale w sumie trzeba mieć chuja zamiast mózgu by w domu ze zwierzeciem mieszkać jak jakis jaskiniowiec.
Nice try głąbie.
Ale pełnej sprawności zapewne nie odzyska ?
A to już zależy od wielu czynników.
Swoją drogą ciekawe czy gdyby uscisnal rękę feministce, to czy to by było molestowanie
A to już zależy od wielu czynników.
Swoją drogą ciekawe czy gdyby uscisnal rękę feministce, to czy to by było molestowanie
haha ale żeś dojebał
Ja piedrole co tu sie odjebało?
trzeba być debilem żęby mieszkać z tobą w jednym bloku, a co dopiero mieszkaniu zjebie
Ja piedrole co tu sie odjebało?
Kto normalny stawia temu trollowi piwa? 2 tygodnie nie karmienia tego trolla i sam zdechnie uciekając na forum o wędkarstwie, gdzie będzie pierdolił, że ryba pachnie cipą, albo cipa rybą.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów