Utwór zajebisty, ale z czasem się każdemu przejadł. Zbyt dużo chujowych filmików z tą nutą w tle.
Nie jest zajebisty.
Tematy polityczne powinny być blokowane....
ed2kk : jeśli taki z Ciebie aktywista i interesujesz się polityką to co tu, do kurwy nędzy, robisz?? Rób karierę w Sejmie i zmieniaj to wszystko! Myślisz, kurwa, że wrzucanie pojebanych video na każdym forum zrobi z Ciebie przeciwnika systemu?? Idź w pizdu!
Przepraszam pozostałych, że się uniosłem ale wkurwiłem się
Co ma ten filmik wspólnego z polityką? Nie wiem... .
Nie wkurwiaj się i tak przylecą po ciebie.
Jak dla mnie to właśnie ta muzyka ma za zadanie zmanipulować oglądaczy...
To nie słuchaj i nie "ogląduj..."
Sądzę, ze jest coś na rzeczy. I albo te całe ufo się kontaktuje z rządem któregoś z państw, i owe państw(o/a) tuszuje sprawę ( wcale bym sie nie zdzwil jakby chodziło o USA lub Rosję ) albo póki co nas obserwują. Coraz bardziej jestem ciekaw końca grudnia br. i tego co stanie się po owej dacie.
Xenomorph08, Requiem for a dream. Jest też film o takim samym tytule. Całkiem fajny zresztą.
@Topic
Sądzę, ze jest coś na rzeczy. I albo te całe ufo się kontaktuje z rządem któregoś z państw, i owe państw(o/a) tuszuje sprawę ( wcale bym sie nie zdzwil jakby chodziło o USA lub Rosję ) albo póki co nas obserwują. Coraz bardziej jestem ciekaw końca grudnia br. i tego co stanie się po owej dacie.
Captain Obvious strikes again!
@Topic
a ja mysle, ze to zadne ufo, tylko technologia do ktorej sie skurwysyny przyznac nie chca
jak na przyklad slynny haarp
en.wikipedia.org/wiki/High_Frequency_Active_Auroral_Research_Program
a ufem to tylko ludzi strasza
To jest moje przesłanie skierowane do lewicowych dziennikarzy i generalnie do całej inteligencji. Pamiętajcie, że każdy z was zapłaci za swoją nieszczerość i tchórzostwo.(...) Raz się skurwisz —kurwą zostaniesz-George Orwell
Co ma ten filmik wspólnego z polityką? Nie wiem... .
To nie słuchaj i nie "ogląduj..."
Jak widzę masońską piramidę i podpis 'globalna manipulacja' to z czym to ma być związane?
UFO niet
Jak widzę masońską piramidę i podpis 'globalna manipulacja' to z czym to ma być związane?
"Może", w moim pytaniu robi różnicę..., w końcu to pytanie a nie odpowiedź. A to co widzisz i słyszysz na filmiku, to twoje omamy i przyzwyczajenia, bo ktoś coś kiedyś powiedział... pierdolną jakieś "famy" i teraz w nie wierzysz, czyż nie tak? Nawet nie próbuj zaprzeczać... i nie ćpij więcej.