Masowe obserwacje UFO? A może zjawiska atmosferyczne nam jeszcze bliżej nie znane? A może globalna manipulacja?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
Ja mam wytłumaczenie. To na pewno Polacy na wakacjach odpierdalają akcje po pijaku Mąż ze szwagrem, podejrzewam.
Ludzie nigdy Dragon Balla nie oglądali to i sajańskich podniebnych żartów nie znają.
Niеbieski napisał/a:
Przez Ciebie odpaliłem filmik, tylko aby muzykę sprawdzić.
To daj mu warna...
kurwa ale mam ujebany monitor
To wszystko to transformersi
0:39 blue beam / hologram z ziemi.
Ale macie racje, wyładowania dobre jak w Warszawie kilka lat temu ^^
W sumie wtedy to było przez pół godziny na 1 sekundę 2 błyskawice..
Ale macie racje, wyładowania dobre jak w Warszawie kilka lat temu ^^
W sumie wtedy to było przez pół godziny na 1 sekundę 2 błyskawice..
mój pierwszy sadol w poczekalni (na pewno lepszy od tego), a na głównej takie gó-wno, phi
Kapitan Bomba by powiedział tylko "Napierdalamy"... A po całej akcji splunął i powiedział "Tępe chuje..."
I wy wierzycie w te całe ufo ? Wszechświat jest za mały na więcej niż jedna ziemia..
*
*
*
*
*
*
*
Ciekawe kto nie wyczuł ironii i już się zapalał do riposty ?
*
*
*
*
*
*
*
Ciekawe kto nie wyczuł ironii i już się zapalał do riposty ?
1:55 transformery przybywają czyli jednak będzie 4 może Megan Fox wróci
tam na bank ktoś jest, tylko jesteśmy za głupi i mało rozwinięci, żeby mogli sie ujawnić. dla nich to jak podglądanie zwierząt na safari. niby jesteś, ale siedzisz w dżipie i udajesz że cie nie ma.
Ja tam sie nie obawiam. Dobrze ze mieszkam w takiej dziurze gdzie nawet tuska nikt nie lubi.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów