18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Dziwne przeżycie
ritu4l • 2014-02-23, 19:58
Witam. Chciałbym się z wami podzielić pewnym strasznym doświadczeniem, być może nie tylko ja tego doświadczyłem - tego weekendu. Otóż, postanowiliśmy wczoraj z dziewczyną zaprosić paru znajomych i wypić sobie wódeczkę. Impreza się kręciła, już nieźle nawalony przypaliłem sobie blancika. Siekło mnie zdrowo, zamuliłem, chyba zasnąłem nie pamiętam. Ale szybko się ocknąłem, i to było najgorsze co mogło się stać, byłem trzeźwy - w duchu, ale ciało było jakby pijane (nic dziwnego, dopiero co wlałem w siebie z pół litra czystej i parę piw), najgorsze uczucie jakiego w życiu zaznałem. Poszedłem się zrzygać, jak już myślałem że wyrzygałem cały alkohol - zaczęła się straszna gonitwa myśli, pomyślałem że głos w mojej głowie - moje myśli, moja świadomość, to coś z czym muszę już żyć do końca życia, nigdy mi nie dadzą spokoju i z upływem lat ja ciągle będę uwięziony z tym głosem w głowie prowadząc z nim monolog - jakkolwiek można by sobie to wyobrazić, bo czułem jakby oderwanie od własnych myśli, jakbym ja stanowił jedną osobę a moje myśli były czymś "z zewnątrz" . Poczułem wielki strach, że tego nie zniosę, że nie mogę już słuchać swoich myśli a jeszcze tyle lat będę musiał się z nimi męczyć, do końca życia, czułem że uświadomienie sobie tego głosu to najgorsze co w życiu mi się przytrafiło i nic już nigdy nie będzie takie samo jak było. Szybko przebiegła mi po głowie myśl o samobójstwie, ale wyobraziłem sobie że jakbym się zabił to mógłbym zostać w duchu z tym głosem - moimi myślami na wieczność w nicości, aż płakać mi się zachciało kiedy wyobraziłem sobie że nie ma ratunku a ja i tak kiedyś umrę i zostanę z tym głosem na wieki. Przeszło mi przez głowę że takie coś mogli mieć ludzie którzy teraz siedzą w psychiatryku, może nagle ześwirowałem ale czemu tak nagle? I znowu te myśli nie mogłem ich słuchać, zrzygałem się i to nie było już od alkoholu ale od tej sytuacji. Zemdlałem i obudziłem się całkiem niedawno. Już jest dobrze, ale wciąż odczuwam dziwny niepokój kiedy za dużo myślę o tym głosie w głowie, przecież to tylko moje myśli, i teraz ich nie zauważam, ale po wczorajszej sytuacji wolę się nie zagłębiać w temat - czy wytrzymam z nimi do końca życia. Ktokolwiek przeżył kiedyś coś podobnego?

One, two, Freddy's coming for you.
Three, four, better lock your door.
Five, six, grab your crucifix.
Seven, eight, gonna stay up late.
Nine, ten, never sleep again.
Zgłoś
rafa97 2014-02-23, 20:05 25
Nie wstrzykuj sobie tego więcej.
Zgłoś
hallux 2014-02-23, 20:05 91
tak, ja raz jak obudziłam się z pozytywnym testem ciążowym w kieszeni po lesbijskiej imprezie
Zgłoś
dyktator124 2014-02-23, 20:08 3
Nie jesteś sam, też niedawno miałem coś podobnego do teraz gdy próbuję wypić browarka dostaję jakiejś napaści i bierze mnie na pawie, do tego zacząłem dużo rozmyślać i to mnie wkurza bo zamiast robić coś pożytecznego to wolę się zamyślić, WTF?
Zgłoś
~DMT 2014-02-23, 20:28
Musisz jeszcze potrenować panowanie nad banią. Nic trudnego, nie panikuj, od 3 razu będziesz z tego zadowolony, coś w rodzaju snu na jawie. Wiem co mówię, jestem w tym ekspertem

Q L I M A X
Zgłoś
I................o 2014-02-23, 20:38 29
Heh, jeszcze tylko jeden blant do schizofrenii, tylko jeden...Co ci szkodzi? Zrób to.

Każdy kto uważa ze marihuanen jest mniej szkodliwa od papierosów powinien się pierdolnąć w łeb.

Ja sam paliłem długi czas, dzień w dzień a nawet częściej, aż przekroczyłem pewną magiczną granice i rozjebała mi się całkowicie pamięć krótkotrwała. Odstawienie nic nie pomogło. Teraz biorę suple takie jak lecytyna ale i tak często łapie zmuły. I nie to żebym palił przez rok, czy przez dwa, pół roku wystarczyło. (Tzn. pomijając palenie dzień w dzień to więcej niż pół roku, około 2 lat okresowo, raz na 2 tyg. )

Na twoim miejscu nie łączył bym tego z alkoholem, bo efekt się kumuluje, a jak jesteś gruby to nie palił bym częściej niż raz na miesiąc. (THC rozpuszcza się w alko i tłuszczach)

Miłego palenia.
Zgłoś
tonieja 2014-02-23, 20:53
pierdolony humanista
Zgłoś
lipiak123 2014-02-23, 21:00 5
Też tak kiedyś miałem po imprezie. Powiesiłem się i co ? Nie pomogło, fakt że nie zdążyli mnie uratować, ale narodziłem się w nowym wcieleniu świnka morską i dalej mnie kurwa męczą myśli dlaczego jestem świnką morską :/ Kurwa poprostu nie wiem a nadal o tym myślę. To jest straszne.

Chuj Ci w kask
Zgłoś
ringus 2014-02-23, 21:48 10
Hłe, hłe, hłe. Dobre jaranko po prostu. Ja miałem ostatnio ostro pojebaną fazę: przed każdą czynnością musiałem sobie wymyślić w głowie komendę Linuxową. Całość zawsze poprzedzałem słowem "sudo". Informatycy skumają.
Zgłoś
Majesty 2014-02-23, 22:21 5
tonieja napisał/a:

pierdolony humanista

Zgłoś
loki2803 2014-02-23, 22:25
Żeś kaca moralniaka jak skurwysyn złapał, zdarza się. Jaranie po ostrym picu to katorga dla ciała i umysłu.
Zgłoś
mrozekpl 2014-02-23, 22:41
no to żeś złapał jakąś kurwa zmułe.
pierdol to stary.
Zgłoś
pusolka 2014-02-23, 23:16
szmatlawe cpuny
Zgłoś
Blezzer 2014-02-23, 23:31 2
Kurwa, pojeby bez grosza zapoznania z tematem. Blanta można przysmażyć do góra 2 piwek na spokojnie, ale nie po totalnym zachlaniu pały.

Nie dla psa, dla pana to!
Zgłoś
Adzianu 2014-02-23, 23:34 1
zasada mojego ojca: Najpierw pykasz, potem łykasz

Swoją drogą to faza bardzo "ciekawa"
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów