📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wpisując tekst ulotki znalazłem wpis na red i nie jest to tube znalazłem to samo.
Ktoś ponad miesiąc temu rozsyłał to samo w Wielkopolsce...
Albo jakiś psychopata przeprowadził się do mojego miasta albo rozsyła to po całym kraju.
Ktoś ponad miesiąc temu rozsyłał to samo w Wielkopolsce...
Albo jakiś psychopata przeprowadził się do mojego miasta albo rozsyła to po całym kraju.
By chciał, to by znalazł autora, przecież rozsyła to po wielu adresach (wrzuca). Wystarczy popytać, przejrzeć nagrania z monitoringów itp, ale to jest niska szkodliwosc, jezeli w ogole jakas to szkodliwosc wdlg prawa jest. Nikt nic z tego nie ma, a gorsze kocopoły ludzie wypisują w necie.... Dlatego nikogo to nie obejdzie.... A szkoda..., no ale nie tylko w PL tak jest.
To jest za mocne nawet na sadola - nie chcę za nikogo tutaj się wypowiadać, ale mam takie odczucie że przeciętna osoba nie jest w stanie tego w ogóle przeczytać w stanie trzeźwości umysłu. Nie wiem czego trzeba by się nawciągać żeby to zaczęło mieć jakikolwiek marginalny sens.
Dzieci mają wakacje, to psocą. W szkołach specjalnych nauczyciele też chcą odpocząć.
To wiersze Jasia Kapeli
Co to za gówno ulomny jakis pisal.
Brzmi jak jakieś kiepskie tłumaczenie z ruskiego. Tak mi się te zwroty kojarzą, jakby jakiś pop (ruski ksiądz/pastor) wywnętrzniał i ktoś to gówno przełożył.
partia zielonych ? - ich programu nie czytałem tego też nie
Prof._Kot_Budd napisał/a:
Schizofrenia, przykład książkowy.
U jednego osobnika z osiedlowej patologii co polał matkę wrzątkiem zauważyłem podobne teksty wypisywane na klatkach schodowych. Masz racje to klasyczny przykład schizofrenii.
O chujach piszą i chuja się znają - bolid Formuły 1 nie ma dźwigni zmiany biegów, tylko manetki przy kierownicy. O!
Hmm to jest właśnie ironia i gra słów dla was ,tekst sugeruje że jesteście ruchani na każdym kroku ,ale jak was rucha wiara katolicka to jest to ok , tekst tylko dla właśnie inteligentnych ,co się w szkole ,interpretacji przy lekturach ,nauczyli , a żadne słowo tam nie jest przekleństwem ,odsyłam do słownika słów staropolskich ,
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów