Dzieci też mogą to czytać....
Dokładnie. Wiesz może co to za akcja?
To taka akcja, żebyś dał piątaka.
A tak na poważnie, to myślę, że to jakaś forma ewangelizacji wśród członków kościoła rzymskokatolickiego
...i większość, zdecydowana większość uprawia jazdę konną właśnie - kobiety, nastolatki i dziewczynki ( to z moich obserwacji, tam gdzie mieszkam i widzę regularnie - a nie ze statystyk z internetu)
tak, czochrają się i to fakt...i co? i nic...
nawet w Family Guy czy South Park z tego się nabijali...
Mężczyznom sprawia dyskomfort jazda konna i bolą nogi (mięśnie przywodziciele kończyn dolnych ) , trzeba regularnie jeździć i się przyzwyczajać...
...coś jak gra na gitarze, palce bolą, ale potem przestają, ale jak nie grać jakiś czas - to znowu bolą od strun..
to kobiety tak nie mają na koniu, mają inaczej ...
mają też przyjemność
nie słyszałem żeby jądra się niszczyły od jazdy konnej... :/
nie widzę problemu, każdy ma prawo jeździć konno ...byle by gówno po koniu sprzątali ...
(zaraz kobiety, które to przeczytają pójdą się zapisać na jazdę konną )
Ale pojebane
Dzieci też mogą to czytać....
Dzieci przesiadują na sadolu, takie teksty to dla nich przedszkole.
Przecież już dawno wiadomo, że kobiety, dziewczynki trą się o siodło, czyli wiadomo o co chodzi...
...i większość, zdecydowana większość uprawia jazdę konną właśnie - kobiety, nastolatki i dziewczynki ( to z moich obserwacji, tam gdzie mieszkam i widzę regularnie - a nie ze statystyk z internetu)
tak, czochrają się i to fakt...i co? i nic...
nawet w Family Guy czy South Park z tego się nabijali...
Mężczyznom sprawia dyskomfort jazda konna i bolą nogi (mięśnie przywodziciele kończyn dolnych ) , trzeba regularnie jeździć i się przyzwyczajać...
...coś jak gra na gitarze, palce bolą, ale potem przestają, ale jak nie grać jakiś czas - to znowu bolą od strun..
to kobiety tak nie mają na koniu, mają inaczej ...
mają też przyjemność
nie słyszałem żeby jądra się niszczyły od jazdy konnej... :/
nie widzę problemu, każdy ma prawo jeździć konno ...byle by gówno po koniu sprzątali ...
(zaraz kobiety, które to przeczytają pójdą się zapisać na jazdę konną )
Może to ty jesteś autorem? Styl jakby podobny i temat widzę znasz...
Prawacki ksiądz pedofil to pisał.
Lewaczki nie mogły spać
To nie Lewaczki tylko prawacki ksiądz pedofil to napisał.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów