📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
mamy do czynienia z miękkim przejściem międzywymiarowym (vide tylko podgląd)
Nawet widzowie z telewizji Trwam przybyli jak nawiedzeni, a oto moje święte słowa "Bóg nie istnieje".
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Miliardy ukladow w kosmosie my zyjemy w jednym z nich ale chuj zycie tylko na ziemi a bog istnieje a moim dowodem jest jakis przebrany pedal ktory wydziera morede na ambonie... A no tak na CNN mowili ze to komety i klimat a to wiarygodne zrodlo takze nie ma co sie bac...
jakby to np. zamiast Russia pisało inne państwo to stało by sie zajebiste, nie?
Na to że jesteś mniej inteligentny od innych nie mam wpływu a że mnie nie zrozumiałeś... cóż
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów