95% polskiego społeczeństwa wierzy w zmartwychwstanie, chodzenie po wodzie, magię i cuda ale jakoś UFO to dla nich za dużo. Osobiście nie sądzę, żeby UFO kiedykolwiek latało po naszej planecie.
95% sadoli nie wie, czym się różni UFO od kosmitów
Po drugie trzeba się liczyć z faktem, że coś co jest nieskończenie duże ( bo kosmos ciągle się rozszerza i do z dużą predkością) nie można przeliczyć na procenty. Ciężko pojąć ale naukowcy potrafią to udowodnić obliczeniami.
Po drugie trzeba się liczyć z faktem, że coś co jest nieskończenie duże ( bo kosmos ciągle się rozszerza i do z dużą predkością) nie można przeliczyć na procenty. Ciężko pojąć ale naukowcy potrafią to udowodnić obliczeniami.
Że się rozszerza, to jest to teoria, nie fakt niepodważalny. Wymyślona została wyłącznie z jednej przesłanki: że ilość materii we wszechświecie (z tego powodu wymyślają i ciemną materię) nie zgadza się z rachunkami fizyków...
Że się rozszerza, to jest to teoria, nie fakt niepodważalny. Wymyślona została wyłącznie z jednej przesłanki: że ilość materii we wszechświecie (z tego powodu wymyślają i ciemną materię) nie zgadza się z rachunkami fizyków...
a ja myślałem że przez zmianę widma światła odbitego od dalekich obiektów ...
meteor to skała która zazwyczaj spłonie lub eksploduje, a kometa to lód i prędzej wyparuje, ale oba obiekty mogą pierdolnąć o ziemie.
Lód w minusowych temperaturach potrafi być twardszy od skały.
w pierwszych minutach widać możliwości takiej anteny i to jest całe nic w porównaniu co jeszcze taka antena potrafi nie mówiąc o wypychaniu atmosfery a rozpołowieniu planety na dwie połówki
mystique1979,
w pierwszych minutach widać możliwości takiej anteny i to jest całe nic w porównaniu co jeszcze taka antena potrafi nie mówiąc o wypychaniu atmosfery a rozpołowieniu planety na dwie połówki
Obrazek
Zgadzam sie, mozliwosci tych anten sa niewyobrazalne, ciekawe ile razy ich juz uzyto...
Zgadzam sie, mozliwosci tych anten sa niewyobrazalne, ciekawe ile razy ich juz uzyto...
Może raz
Może dwa
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów