18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:56
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
nolife91 2012-11-25, 0:38
Poszukajcie kiedyś filmu o typie, który rejestrował amerykańskie, ruskie statki kosmiczne. Lipa była jak rejestrowany statek okazał się "niczyj", był bardziej zaawansowany i takie tam, tylko cieć myśli, że we wszechświecie istnieje tylko ziemia i ludziki, ignoranci
Zgłoś
beeveer 2012-11-25, 1:25
Wszystko gówno prawda, nie ma żadnego ufo. Dowodem na to jest to, że żyjemy. Gdyby się na nas natknęli od razu by wszystkich zajebali.
Zgłoś
BoomShakaLaka 2012-11-25, 1:34 2
franixxx napisał/a:

Ludzie czy Wy jestescie tak ograniczeni ze nie mozecie pojac iz nasz kosmos zbadany to nawet nie jest 0,00000000000000000000000000000000000001% wszechswiata? Trzeba byc ignorantem zeby uwazac iz na innych planetach czy ukladach swietlnych nie ma zycia, ba uwazam ze w odleglosci paru planet od nas jest juz jakies zycie, bakterii czy zwierzat ale jest. zaraz bedzie ze gimbus

Gimbusie! Pewne jest, że życie na innych planetach istniało w przeszłości i będzie istniało w przyszłości, niekoniecznie musi istnieć w teraźniejszości, a nawet jeśli istnieje to i tak nic nam to nie daje bo jest od nas zbyt daleko.
Zgłoś
d................s 2012-11-25, 1:57 3
@ up

Za bardzo wierzysz w możliwości ludzkie. Poza tym, nie byłeś chyba nigdy na dyskusjach profesorów fizyki teoretycznej: naprawdę śmieszył mnie obraz głów niby najtęższych, które sprzeczały się o to, czy logika i matematyka (zbiór jedynych naszych niepodważalnych danych; każdą informację wychodzącą poza te dane można zrelatywizować) obowiązują na każdej skali (czyli poniżej skali plancka - około 10 do -32 i powyżej jakiejś tam niezdefiniowanej skali makro).

Jesteśmy dopiero na początku drogi wynalezienia nauki bliskiej obiektywności.
Zgłoś
e................1 2012-11-25, 2:02
nono ja wiem to nie jest fejk nonono ja wiem taaak nono dobra no
Zgłoś
C................y 2012-11-25, 2:12 1
seems legit
Zgłoś
D................D 2012-11-25, 2:39
pewnie nas ktos z góry obserwuje i nie pomaga bo go nie ma!
Zgłoś
fiszborn 2012-11-25, 3:07 2
franixxx napisał/a:

Ludzie czy Wy jestescie tak ograniczeni ze nie mozecie pojac iz nasz kosmos zbadany to nawet nie jest 0,00000000000000000000000000000000000001% wszechswiata? Trzeba byc ignorantem zeby uwazac iz na innych planetach czy ukladach swietlnych nie ma zycia, ba uwazam ze w odleglosci paru planet od nas jest juz jakies zycie, bakterii czy zwierzat ale jest. zaraz bedzie ze gimbus

kurrde. uwielbiam takich ludzi. jest 2:57 jestem porobiony jak maria curie skłodowska po bibie, czytam ten komentarz i jestem dumny ze istnieja tu ludzie tacy jak Ty ziomeczku. Na prawde ludzie którzy widzą siebie jako pępek świata nigdy tego nie zrozumieją. Ludzie ogarnijcie się, nasza ziemia jest GÓWNEM we wszechświecie. Uświadomcie to sobie w końcu, że to nie my próbujemy znaleźć życie pozaziemskie. Nasze życie zostało już odkryte dawno temu. Nie bądźmy egocentrystami! cieszmy się, że możeby być pewni tego, że ktoś nas obserwuje, i bądźmy świadomi tego, że możemy być najmłodszą znaną nam cywilizacją. Nie raz dobijają mnie codzienne zmartwienia, ale zawsze ku*wa uświadamiam sobie, że nikt z nas nie wie kim jesteśmy, dlatego to mobilizuje mnie do tego, żeby przetrwać do końca i stawić się samemu sobie! Kocham was, nigdy więcej wódki. Piąteczka
Zgłoś
G................r 2012-11-25, 3:12 8

Pytanie co ten świat stworzyło...
Zgłoś
E................t 2012-11-25, 3:20
dla ufokow to my jestesmy kosmici
Zgłoś
push3k 2012-11-25, 6:41
franixxx napisał/a:

Jest jeden problem. Tak czy siak nic nie znaleźliśmy i zapewne nie znajdziemy, bo nasza cywilizacja się szybciej skończy, niż ktokolwiek dotrze do prawdopodobnych miejsc istnienia obcych, oraz problem taki, że mimo, że jest miejsce na istnienie obcych nie oznacza to, że oni istnieją. Oczywiście można wierzyć, że gdzieś są. Tak samo jak w bóstwa. Jak znajdą się kiedyś jakieś dowody to będzie można powiedzieć, że istnieją obce cywilizacje pozaziemskie. Obecnie aktualne jest, że jesteśmy wyjątkowi, mimo, że prawdopodobieństwo takiego stanu zbyt duże nie jest.
Zgłoś
remind25 2012-11-25, 7:24
franixxx napisał/a:

Skoro ty tak mówisz to tak musi być. Nie ma to jak uzasadniac swoje argumenty "bo ja tak uważam"
Zgłoś
genghiskhan 2012-11-25, 8:34
beeveer napisał/a:

Wszystko gówno prawda, nie ma żadnego ufo. Dowodem na to jest to, że żyjemy. Gdyby się na nas natknęli od razu by wszystkich zajebali.

chyba twoich starych
Zgłoś
kaczkor 2012-11-25, 9:29
Co do filmiku - Fake na prima aprilis.
franixxx napisał/a:

Zapomniałeś o 0000 zerach. ;]

#$Kaczkor90$#
Zgłoś
TheByQ 2012-11-25, 9:48
Pytanie za sto punktów: czemu wszyscy twierdzą że jeśli istnieje życie na innych planetach to jest w cholerę bardziej rozwinięte od nas? A co jeśli oni dalej naparzają się kijami po łbie i nie wiedzą co to ogień?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów