📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
myślałem ze to coś fajnego ale potem pojawił sie napis russia 2011 i wszystko stało się jasne
Już po czcionce widać produkcję zjebów, którzy widzą w rozmazanych pikselkach gości z kosmosu i spiski na skalę całej galaktyki.
Ludzie czy Wy jestescie tak ograniczeni ze nie mozecie pojac iz nasz kosmos zbadany to nawet nie jest 0,00000000000000000000000000000000000001% wszechswiata? Trzeba byc ignorantem zeby uwazac iz na innych planetach czy ukladach swietlnych nie ma zycia, ba uwazam ze w odleglosci paru planet od nas jest juz jakies zycie, bakterii czy zwierzat ale jest. zaraz bedzie ze gimbus
myślałem ze to coś fajnego ale potem pojawił sie napis russia 2011 i wszystko stało się jasne
na poczatku ci sie podobało, ale zobaczyłeś owy napis to stwierdziłeś nagle że jest chujowe
jakby to np. zamiast Russia pisało inne państwo to stało by sie zajebiste, nie?
Uechtacz napisał/a:
Już po czcionce widać produkcję zjebów, którzy widzą w rozmazanych pikselkach gości z kosmosu i spiski na skalę całej galaktyki.
idz sie jebnij czymś ciężkim to moze ci pomoże
95% polskiego społeczeństwa wierzy w zmartwychwstanie, chodzenie po wodzie, magię i cuda ale jakoś UFO to dla nich za dużo. Osobiście nie sądzę, żeby UFO kiedykolwiek latało po naszej planecie.
Phi.. tez mi coś. Wszystkie wątpliwości rozwiewa "rakieta" wystrzelona w 13:16 poprzedzona opisem "US Air Force Base Vandenberg, ca 2007" Przypadek? Pewnie jakaś nowa zabawka amerykańców do straszenia ludzi. Ogarnijcie trochę.
bubr32,
Trochę o UFO
Po II wojnie Ameryka postanowiła przetestować swój tajny projekt latającego dysku który się rozbił, media dojechały na miejsce i jedynym sposobem by świat się nie dowiedział że Ameryka ma tajną broń zatuszowali to mówiąc że to UFO i zielone ludziki...
A projekt wziął się dzięki Niemieckim inżynierów BMW i działaniu żyroskopu, po II wojnie Ameryka, Rosja itp skonfiskowała Niemieckie projekty.
3:32 BMW
Co się stało ze wszystkimi skonstruowanymi projektami SS Vril czy Die Glocke nic nie wiadomo, może siedzą głęboko gdzieś pod Antarktydą lub wyemigrowali z naszej planety.
Dowiemy się jak wrócą
Cieki mnie czemu świat nie lata już na księżyc? Inni mówią że mają co chcą, inni że coś tam znaleźli i się boją.
Egipcjanie również posiadali skrzydlaty dysk.
Apollo, Zeus lub inny Bóg również podróżował po niebie w swym rydwanie.
Ścięta góra Nazca i lądowisko.
Tak samo kiedyś ludzie nie posiadali bogatego słownictwa i nazywali obiekty "latającym dywanem" zamiast statkiem kosmicznym albo statkiem latającym, to samo określenie Boga z istotą pozaziemską lub posługującą się wysoką technologią...
Religia to tylko poglądy ale wszystko ma w sobie ziarenko prawdy.
Trochę o UFO
Po II wojnie Ameryka postanowiła przetestować swój tajny projekt latającego dysku który się rozbił, media dojechały na miejsce i jedynym sposobem by świat się nie dowiedział że Ameryka ma tajną broń zatuszowali to mówiąc że to UFO i zielone ludziki...
A projekt wziął się dzięki Niemieckim inżynierów BMW i działaniu żyroskopu, po II wojnie Ameryka, Rosja itp skonfiskowała Niemieckie projekty.
3:32 BMW
Co się stało ze wszystkimi skonstruowanymi projektami SS Vril czy Die Glocke nic nie wiadomo, może siedzą głęboko gdzieś pod Antarktydą lub wyemigrowali z naszej planety.
Dowiemy się jak wrócą
Cieki mnie czemu świat nie lata już na księżyc? Inni mówią że mają co chcą, inni że coś tam znaleźli i się boją.
Egipcjanie również posiadali skrzydlaty dysk.
Apollo, Zeus lub inny Bóg również podróżował po niebie w swym rydwanie.
Ścięta góra Nazca i lądowisko.
Tak samo kiedyś ludzie nie posiadali bogatego słownictwa i nazywali obiekty "latającym dywanem" zamiast statkiem kosmicznym albo statkiem latającym, to samo określenie Boga z istotą pozaziemską lub posługującą się wysoką technologią...
Religia to tylko poglądy ale wszystko ma w sobie ziarenko prawdy.
Ostatni fragment od 16:08 do 16:34 fejk? Bo jakoś za bardzo mi to wygląda na dopracowana animację.
Statystycznie wypada jedna śmierć na jednego człowieka.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów