📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
3 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Piwo za to, że napisałeś, żeby jakiś spec to wytłumaczył... bo to jest ciekawe ^^
tem myslalem ze to barrisol , na mokotowskiej 49 w holu wejsciowym takie cos jest zamontowane na suficie
Fajny material, ciekawe jak jest wytrzymały, w sensie na temperatury, przetarcia, rozcięcia...
Chciałbym zobaczyć do czego będzie on wykorzystany.
Chciałbym zobaczyć do czego będzie on wykorzystany.
Raczej zbyt łatwo się naciąga, a wątpliwym jest, żebyś sobie chuja suszarką ogrzewał podczas stosunku, żeby ci się worek nie zrobił.
Pener666 napisał/a:
niech jakiś spec to wytłumaczy
Ten koleś na filmiku wygląda na speca i chyba też coś tam tłumaczy
To jest bardzo elastyczna tkanina odzyskująca swój pierwotny kształt pod wpływem działania ciepła które powoduje segregacje cząstek i ich ponowne szeregowanie. Wykorzystywana jest w przemyśle budowlanym a także.......a dobra huj, nie znam się, nie bede udawał....
@up Dobrze, że się przyznałeś, bo wszystko co opisałeś, widać na filmiku .
No może oprócz 'segregacji'.
No może oprócz 'segregacji'.
Starałem sie ale uznałem że to bez sensu....
Aczkolwiek niedawno byliśmy u klienta na montażu ogrodzenia i zaprosił nas na kawe to właśnie mógł coś o naciąganym suficie. Dookoła salonu miał poprowadzony stelaż ale nic więcej nie gadał. Były to jakieś takie aluminiowe szyny. Kto wie czy to nie do tego właśnie
Aczkolwiek niedawno byliśmy u klienta na montażu ogrodzenia i zaprosił nas na kawe to właśnie mógł coś o naciąganym suficie. Dookoła salonu miał poprowadzony stelaż ale nic więcej nie gadał. Były to jakieś takie aluminiowe szyny. Kto wie czy to nie do tego właśnie
Nie za bardzo wiem co to jest i do czego służy.
Z języka tego szpeca, wynika jednak, że pochodzi z Francji. A jeśli francuzi wszystkie swoje "wynalazki" robią tak samo porządnie jak na przykład samochody to oznacza, że wkrótce się rozpadnie albo zepsuje :/
Z języka tego szpeca, wynika jednak, że pochodzi z Francji. A jeśli francuzi wszystkie swoje "wynalazki" robią tak samo porządnie jak na przykład samochody to oznacza, że wkrótce się rozpadnie albo zepsuje :/
Będąc uszczypliwym myślę, że żabojady wykorzystają ten materiał do produkcji białych flag.
barrisol.waw.pl/barrisol/faq
Tutaj są chyba odpowiedzi na większość zadanych przez was pytań.
Wujek google nie gryzie
Tutaj są chyba odpowiedzi na większość zadanych przez was pytań.
Wujek google nie gryzie
Zwykła guma z której robione są "baloniki" do dmuchania... -,- trochę grubsze poszycie, cała filozofia
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów