📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
2 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Problem z drabiną
- teraz popularne
🔥
Siły specjalne Hondurasu
- teraz popularne
Loaloa na wyjeździe integracyjnym, hue hue
Tak, napisał to dla wirtualnych piwek, dziwki(chuja i tak dostanę)
Tak, napisał to dla wirtualnych piwek, dziwki(chuja i tak dostanę)
TB303 napisał/a:
Loaloa na wyjeździe integracyjnym, hue hue
Tak, napisał to dla wirtualnych piwek, dz**ki(ch*ja i tak dostanę)
Chuja dostaniesz bo zebrzesz jak ciul.
Rudgardh napisał/a:
Tak, bo Twoje nogi tylko widać.
Gdyby były moje to bym się Ciebie nie pytał.
Od razu widać, że pedzie. Kto normalny takie skarpetki nosi, jak ten kolo w czerwonych spodenkach?
Ja tam nie chcę wnikać zbyt głęboko w temat, ale dopóki nie napisałeś o tych skarpetkach, to pojęcia o nich nie miałem. Także tego..
Ale śmieszne.
dyhayne napisał/a:
Chuja dostaniesz bo zebrzesz jak ciul.
Oj, głupiś. To była parodia tych wszystkich żebraków. W dupie mam jakieś wirtualne piwa, za byle jaki post. Co jak co, ale Loaloa trolluje was na swój własny, żenujący sposób, a wy dajecie się na to łapać jak debile. Po czym w tytułach tematów, opisach i komentarzach, wyrzucacie swój słaby gniew, próbując pojechać mu, zyskując swoje poparcie w postaci piwek, od siebie podobnych baranów. A on co? Ma to gdzieś i dalej robi swoje.
TB303 napisał/a:
Oj, głupiś. To była parodia tych wszystkich żebraków. W dupie mam jakieś wirtualne piwa, za byle jaki post. Co jak co, ale Loaloa trolluje was na swój własny, żenujący sposób, a wy dajecie się na to łapać jak debile. Po czym w tytułach tematów, opisach i komentarzach, wyrzucacie swój słaby gniew, próbując pojechać mu, zyskując swoje poparcie w postaci piwek, od siebie podobnych baranów. A on co? Ma to gdzieś i dalej robi swoje.
Nie wiem kim jest loaloa i w sumie mam to w dupie, mój komentarz był właściwie dalszym ciągiem Twojego. A co do reszty Twojej wypowiedzi, wspominając tego trolla czy jak go tam chcesz nazywac, sam go karmisz. Pozdrawiam serdecznie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów